fbpx
Nyomj Entert

Pro Package Design

Minden nap vásárolunk termékeket. Hol ilyet, hol olyat. Hogy mi győz meg bennünket egy termék választásakor? Az ára? Az íze? A praktikussága? Nehezen megfejthető. Minden esetre az biztos, hogy a régi közmondás, miszerint a “jó bornak nem kell cégér” nem állja meg a helyét a napjaink fogyasztói társadalmában, ezért összegyűjtöttük nektek kedvenc termékcsomagolásainkat, amelyek sikerre vitték az értékesítést.

Smirnoff Caipiroska

Alkoholizálni mindenki szeret valamilyen szinten, de mennyivel menőbb úgy neki kezdeni shotozni, hogy előtte “meghámozzuk” a vodkát. Ezt a palackot J Walter Thomspon tervezte egyébként, és ha valaki nem jönne rá, akkor a vodka ízlésvilágát igyekezett szemléltetni a csomagolással.

H&M

A ruhaóriás egy igazán merész kompozíciót vállalt a karácsonyi időszak közeledtével, hogy felhívja az emberek figyelmét az ajándékozásra. Ez így elég kapitalistára sikeredett. A koncepció egyébként Linn Gustafson alkotása, ami a logo kiemelése szempontjából tökély.

Milk

Első és legfontosabb, rejtély hogy nálunk miért nem jutott még el egy cég sem, hogy ilyen tejes dobozokat gyártson?! Kettő csipkebokor vessző, egyébként a Visual Advice munkája van benne, és ez bizony egy 2 literes termék.

NYC Spaghetti

Ezt a díjnyertes csomagolást Alex Creamer tervezte a város jellegzetes látképének megörökítésére, Gyermelyi kösd fel a gatyát!

Poilu ecsetek

Tipikus példája az egyszerűen nagyszerű csomagolásterveknek, amit a Poilu készített. Egy egyszerű karton, két oldalon megnyomva és bamm, mindenki mehet festeni mert Movember van. Azért ne szaladjunk el a részletek mellett sem, és vizsgáljuk meg a gondosan tervezett typot is az ecset nyelénél.