fbpx
Nyomj Entert

Startup Campus x HFDA powered by Hiventures

A Startup Campus x HFDA powered by Hiventures programjára minden olyan innovatív ötlettel rendelkező, divat vagy design területén tevékenykedő egyetemi hallgató, illetve szakember jelentkezését várják, akik szívesen elindítanák saját startup vállalkozásukat. Az ősszel startoló öt alkalmas képzéssorozat végén a résztvevők lehetőséget kapnak arra, hogy egy befektetői ülésen prezentálják ötleteiket, ahol a legjobbnak ítélt projektek 15 millió forintos befektetést kaphatnak.

Októberben indul a Startup Campus és a Magyar Divat & Design Ügynökség képzése, melynek célja, hogy a divat- és designiparban tanuló vagy dolgozó tehetségek lehetőséget kapjanak innovatív ötletük üzleti támogatásában.

A képzés során a vállalkozás indításához szükséges elméleti alapokkal, eszközökkel, fogalmakkal ismerkednek meg a résztvevők, amelyeket szakmai mentorok által irányított munka keretében gyakorolnak és készségszintre fejlesztenek.

A képzések zárásaként a legjobb csapatok a Hiventures befektetési ülésén prezentálhatják projektjüket, ahol azonnali döntés születik a 15 millió forintos befektetési ajánlatról.

Ha jelentkeznél, de még bizonytalan vagy; esetleg van ötleted, de nincs kivel összefognod, akkor gyere el a HFDA és Startup Campus tájékoztató rendezvényre, tudj meg mindent a programról és tedd fel kérdéseidet!

Az esemény ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, melyet az alábbi linken tehetsz meg: https://www.eventbrite.com/e/startup-campus-x-hfda-tajekoztato-rendezveny-tickets-70264437825

További részletek a programmal kapcsolatban: https://www.startupcampusuniversity.hu/scxhfda

https://www.rsid.hu/

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük