fbpx
Nyomj Entert

#welcomeonboard | Bon Dia Soft Serve

Ha sokszor elsétáltok a Madách téren, biztosan betértetek már a My Little Melbourne kávézóba, hogy elfogyasszátok azt a kávékülönlegességet, amit a legjobban szerettek. Most nem kávéról, hanem igazi fagylaltspecialitásokról fogunk nektek mesélni, amelyek új szintre emelik a fagyizás élményét. Itt van a Bon Dia Soft Serve!

Balázsi Diána és Balázsi Péter igazán vállalkozó szellemű egyéniségek, akik több szerelemprojektbe is belevágnak. Így jött létre még 2012-ben a My Little Melbourne a kávé szerelmeseinek, ahol rengeteg kávékülönlegességek közül válogathatunk. Elmondásuk szerint mindig is csak egy szál választotta el őket attól, hogy egy fagylaltozót is megvalósítsanak. 

Ahogy a My Little Melbourne kávéjaiban is tetten érhetjük Barcelona iránti szeretetüket, ez a fagyik esetében sincs másképp. A Bon Dia (ami katalánul annyit tesz, mint „Szép napot!”) kifejezés megütötte a fülüket, és úgy gondolták, hogy ez tökéletesen passzolni fog speciális, soft-serve fagylaltjaikhoz. Emellett a szörfözés és a deszkázás életérzése is ámulatba ejti őket, amiknek hangulatát szintén meg szeretnék idézni fagylaltjaik által – nem mellesleg Péter is deszkázik.

De mit kell tudni a fagyikról? Mivel soft-serve, vagyis lágy fagylaltokról van szó, ezért helyben készülnek, ráadásul magas minőségű, olasz alapanyagokból. Egyelőre öt-hat ízesítés közül válogathatunk, mint például a White Flower nevű, tejszínalapú íz, a Panna Rose, ami málna, licsi és rózsa elegye, vagy az Emma Green, amely pedig pisztácia és matcha keverékéből készül, hogy csak néhány példát említsünk.

Az ötletgazdák azt is elárulták, hogy hamarosan egy mangó és yuzu társításából készült új ízesítést is kipróbálhatunk. További jó hír, hogy a fagylaltok gluténmentesek, valamint agavé és nádcukor felhasználásával készülnek, így a gluténérzékenyek és a cukorfogyasztásukra odafigyelők is megkóstolhatják őket.

Ha ez még mindig nem lenne elég, a fagyikhoz különböző toppingokat is kérhetünk, illetve választhatunk, hogy lebomló pohárból vagy fekete színezésű tölcsérből fogyasztjuk el a jeges édességet.

Egy kicsit kanyarodjuk vissza a kávéhoz is: ha szeretnétek jobban belemerülni a kávékultúra világába, jó hírünk, hogy Péter és Dia egy baristaiskolát is elindított. Az ezt elvégzők maguk is elkápráztathatják szeretteiket és ismerőseiket a saját készítésű, finom kávékkal. További információt a baristaképzésről ezen a linken tudtok elérni. Addig is térjetek be a Bon Dia Soft Serve fagylaltozóba, és fedezzétek fel kedvenc ízeiteket!

Bon Dia Soft Serve | Instagram
My Little Melbourne | Web | Instagram
Barista School Budapest | Web

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük