fbpx
Nyomj Entert

24 órás boldogság

Pharrell Williams az a talentum aki mindig pezsgést hoz a zeneiparba trendektől függetlenül hisz sok esetben, az amit csinál maga a trend. Producer, zenész, dalszerző, énekes, rapper, divattervező aki ha kell vokalista vagy dobos. Nem célom az egekbe magasztalni, de gondoljunk csak a N.E.R.D. korszakra, vagy a The Neptunes-os remixekre melyek néha erőspista-ként javította fel a “még hallgatható” számokat.
Az biztos, hogy tudja kivel érdemes zeneileg kooperálni (vagy ők tudják, hogy Pharrell-el nem hibázhatnak), mert az utóbbi időkben megjelenő dalai mind slágerré érett. Mi sem bizonyíthatja jobban, hogy még a Class Fm poros tracklist-jére is felkerült jó pár szám melyben közreműködött.

small01

 

small02

 

A “Get Lucky” és a “Blurred Lines” sikerei után itt van egy pozitív energia bomba a “Happy” mely sikerei mellett az egyik legmenőbb videoklip honlappal is büszkélkedhet.
A francia Anonymous, az Iconoclast Interactive és a We Are From LA együttműködéséből megszületett a világ első 24 órás html5-ös videoklipje, melyben Pharrell-en kívül még jó páran loop-olva végigropják a napot.
Az oldal megnyitásakor, az aktuális időre ugrik a klip és onnan játssza a végtelenségig, ugyanis 12:59 perc után se áll meg az élet. Éjfél után akadás és áttűnés nélkül kezdünk bele az új napba, újfent Pharrell-el.

Ha még nem hallgattátok meg elégszer a rádióban, most itt a lehetőség, hogy 24 óráig pörgessétek, töltődjetek boldogsággal.