fbpx
Nyomj Entert

DHB X HYPE – Nyitott Stúdiók I Graphasel Design Studio

A Graphasel Design Studio 4. bázisán várja a grafika, design szerelmeseit. A hivatalos megnyitó programja: délutáni dj-szettek és prezentációk váltakozása 2 óránként. Frissítő ötletek és alkoholos italok eredeti magyar ginnel, valamint további hazai látványosságokkal átitatva. Nyitott stúdiók a HYPEANDHYPER-en!

Szerzők: Mayer Kitti, Farkas-Zentai Lili

„Művészi igénnyel átgondolt vizuális megjelenés” – ezt kínálja ügyfeleinek a Graphasel Design Studio, de ennél persze jóval többet is. Legfőképp kreatív koncepciók készítésével, enteriőr-, arculat-, termék- és csomagolástervezéssel foglalkoznak. Egész biztosan találkoztunk már olyan arculattal, amely a stúdió keze munkáját dicséri, így például a Budapest 2024 olimpiai pályázat, a 17. FINA Világbajnokság, a Balaton Sound, a Nemzeti Táncszínház vagy a Goethe Intézet arculatáért is ők feleltek.

Fotók: Rácmolnár Milán

Az sem a véletlen műve, hogy a Nyitott Stúdió alkalom keretében frissítő ötletekkel és eredeti magyar ginnel várják a kíváncsi érdeklődőket: utóbbi, vagyis az első magyar gin manufaktúra, az Opera Gin őket bízta meg a címketervek elkészítésével. A gasztronómia egyébként is közel áll a csapat szívéhez: a Monyo kézműves sörfőzdével, a Pizza Forte-val, a Sugar Shoppal, a Mr. Funkkal, a Kemenes Cukrászattal is dolgoztak már együtt. 2018-ban Red Dot Design díjat nyertek a Dubicz pincészet és borászat számára tervezett boroscímkéjükkel.

Az összetartó, vidám kis csapat most költözik negyedik otthonába, a Krisztina körútra, ahol egy egész napos nyitóbulira várják az érdeklődőket a Design Héten.

Nyitott stúdió I Graphasel Design Studio:
Időpont: 2019. október 11., 12:00-20:00
Helyszín: 1122 Budapest, Krisztina körút 2-4., félemelet

További részletek és regisztráció a Design Hét Budapest honlapján!

„Körbepacsi” és mese

A HYPE két apró kérdéssel és persze a rájuk adott válaszokkal szeretné még inkább felkelteni az érdeklődést az adott stúdiók, műhelyek iránt. Mind a tizenöt idén bemutatkozó Nyitott Stúdiónak ugyanazokat a kérdéseket tettük fel. A Graphasel, mielőtt válaszoltak volna a kérdéseinkre, felhívtak telefonon, hogy kérnének még egy kis időt, mert a csapat valamennyi tagjától be szeretnék gyűjteni a válaszokat – ők ilyenek: együtt sírnak, együtt nevetnek…

Melyik három szóval tudnád a legjobban jellemezni a stúdiótokat?

Családias, inspiráló, sokszínű.

Van valami különleges szokásotok vagy mindennapi, de mégis nagyon sajátos rutinotok a stúdión, csapaton belül? Ha igen, mi az?

Együtt sírunk, ha elfogy a kávé, a csoki, a gyümölcs. Reggel mindig körbepacsizunk és hangoskönyvet, mesét hallgatunk munka közben. Egy tányérból eszünk – főként szülinapokon a torta helyett beszerzett sütiszeletekből, amelyeket gondosan válogatunk össze, hogy mindenki találjon valami számára kedvelhetőt.


A HYPEANDHYPER 2019-ben újra médiapartnere a Design Hétnek, és ennek kapcsán – egy kiállítás és egy záró meglepetés mellett – az októberi eseménysorozatot mintegy felvezetve, cikksorozatban mutatjuk be az idei Nyitott Stúdiókat.

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük