fbpx
Nyomj Entert

Emerald Hotel | Szervita tér

A napokban mutatták be az egykori Távbeszélő Központ helyén épülő új luxusszálloda, az Emerald Residence belsőépítészeti terveit. Ahogy azt sejteni lehetett, az elegancia és a magas minőség a Szervita téri hotel mindenegyes négyzetcentiméterén visszaköszön majd. Nézzük!

A szomszédos Szent Anna templommal szoros építészeti egységben megvalósuló apartmanház és boutique hotel belső tereit az Este’r Partners álmodta meg. Radnóczy Eszter, vezető tervező így nyilatkozott a projektről:

“Az Emeraldban egy kozmopolita, ugyanakkor nívós, lágy és némileg egzotikus hangulatú belsőt alakítottunk ki az amúgy modern épületnek.”

Az Este’r Partners csapata már többször bizonyította szakmai rátermettségét: a The Loft Budapest és Mamaison Hotel Andrássy Budapest hotelek belsőépítészeti koncepciójának kialakításáért is ők feleltek.

Itt, az Emerald Residence-nél a tőlük megszokott magas minőséget hozzák ismét – elegáns, nemes anyagok (márvány, bársony), egyedi megoldások jelennek meg a hotel falai között. Az egyik fő árnyalat az Emerald színe, a méregzöld lesz. Ezek mellett a natúr diófa használata és a különféle tükrök játéka jellemzi majd a szálloda tereit.

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük