fbpx
Nyomj Entert

este’r partners I Minute lounge&bar

Az este’r partners csapata sötétkék és méregzöld kárpitokat, hatalmas tükröket és különleges csillárokat álmodtak a nagyvárosi hangulatú térbe. Elegáns koktélbár különleges belsőépítészeti megoldásokkal: megnyitott a Minute Lounge&Bar az Andrássy úton.

Nagyvárosi hangulat, amely New York, Milánó vagy Párizs legmenőbb helyeit idézi: november végén nyitott meg a Hotel Moments szálloda Andrássy úti lounge&bar egysége, melyhez a belsőépítészeti megoldásokat Radnóczy Eszter vezető tervező és az este’r partners csapata nyújtotta. A méregzöld és sötétkék kárpitok, a fényes eco-bőr felületek, a hatalmas tükrök és a különleges csillárok eleganciát és letisztultságot sugároznak. A klasszikus, de letisztult, igényes kialakítású enteriőr méltó kiegészítője a műemléki épület kiváló adottságainak. 

A fotókat az este’r partners megrendelésében Juhász Norbert készítette

„A nap minden szakaszában élvezhető, elegáns belső teret terveztünk, amely egyszerre mutat friss megoldásokat és illeszkedik az Andrássy út klasszikus karakteréhez” – mondja Radnóczy Eszter vezető tervező, az este’r partners alapítója.

A belsőépítész csapat számos különleges design megoldást alkalmazott. Az impozáns utcafronti homlokzat nagy, íves ablakainak megtartása az Andrássy útról a belső térbe vonzza a tekintetet. A bár azonban nemcsak a külső térrel, hanem a szálloda légies, nagyvonalú lobby-jával is szoros kapcsolatot tart fenn.

A nagy, U-alakú bár tágas felületei alkalmasak arra, hogy messziről vagy akár a bárpult mellett ülve csodálhassuk a koktélmestert. A mennyezetig érő, világos tónusú fapanelek a nagy belmagasságot hangsúlyozzák, a merész, fényeszöld metál eco-bőrből készült, háromdimenziós falikárpitok találkozása pedig játékosságot visz a tágas térbe. Az elegáns hatást a székek és a padok sötétkék és méregzöld bársonyhuzatai fokozzák. A bárpult egyébként szintén kárpitozást kapott: a háromdimenziós burkolatot biztosító eco-bőr felületek az olasz Flukso termékei. 

A hosszúkás alakú bár formáját követik az egyedi tervezésű réz világítótestek. A két központi, Leaf néven elérhető csillár ékesen öltözteti a vendégteret: ezek a szintén olasz MM Lampadaricég termékei. Érdekesség, hogy a csillár negyven kilót nyom és komoly mérete miatt több darabban érkezett. Ezek, valamint az elegáns, bronz- és ezüsttükör felületek a mennyezeten és a falakon sokszorozzák a térélményt. 

A Minute bár a nap első felében a szállodavendégek és az érkezők reggeliztetését biztosítja a lehető legszebb környezetben, napközben bisztrófunkciót lát el, este pedig koktélokkal várja vendégeit. A bár több, mint száz négyzetméteren várja a vendégeit különleges koktélokkal és olyan design megoldásokkal, amelyek nívós, egyedi környezetet biztosítanak, bármelyik napszakban.

Vezető tervező: Radnóczy Eszter

A belsőépítészeti megoldásokért felelős csapat tagjai: Szabó Csilla, Gyurics Fanni, Zellei Hajnalka / este’r partners

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük