fbpx
Nyomj Entert

Framed 2.0

Lehet, hogy lefutottak már a digitalis képkeretek amik egy időben a Media Markt és a Saturn polcain rogyásig sorakoztak, vagy csak eljött az idő meglovagolni egy újabb “mozgó képet a lakásodba” hullámot.
Egy biztos, hogy a japán Framed 2.0 úgy kínálja magát, ahogy egy lakás-kiegészítőnek kell. A Framed sallangmentes kialakítása a “digitális művészetet hozza a nappalidba” – olvashatjuk a cég Kickstarter oldalán.

framed_06 framed_08

Az egyszerű kézzel készített dió keret, a HD kijelző és a folyamatosan cserélhető, végteleníthető digitális képek lehetősége időtlen kiegészítője lehet lakásunknak.

A dinamikus kijelző full-HD képes IPS technológiával, a 16,7 millió szín, ultra kontraszttal és 180 °-os látószöggel biztosan gyönyörű képet ad. Mindezek melett pedig az elvárható “extra”, hogy összehangolható telefonunkkal (Android és iOS) a rendszer, így egyszerűen küldhetünk át animációkat falunkra. A gyártó ígéri, hogy támogatni fog szinte minden media fájl típust, így a GIF-től kezdve a videókon át, openFrameworks, Flash és az egyszerű grafikai kiterjesztésig szinte mindent meg tud majd jeleníteni.

httpv://www.youtube.com/watch?v=1Se-Oh-pe6o

Az árak a kickstarteren elég borsosnak ígérkeznek: az átszámítva 150 ezres béta a belépő ár és ez egészen az 55 colos “Super Limited” képkeretig terjed majd, mely megközelítőleg 2 millióba fog kerülni…

framed_03

a0a1cb0c1cd7241dab92e6cc55677d7e_large