fbpx
Nyomj Entert

Helló Nyár! I Bemutatkozik a Vengru és a Boborik közös kollekciója

A kánikula beköszöntével a Vengru táskamárka elérkezettnek látta az időt, hogy a méltán népszerű, strapabíró és örök klasszikus bőr mellett ezúttal egy másik kedvelt alapanyagból, vászonból álmodja meg aktuális kollekcióját. Az alapítók, Faragó Tamás és Szögi-Csomány Boglárka elmondása szerint egyre több vásárlótól jött visszajelzés azzal kapcsolatban, hogy szívesen használnának vászonból készült darabokat, kiváltképp a nyári időszakban.

A Vengru tagjaiban egyébként is érlelődött már egy jó ideje, hogy együttműködjenek más hazai alkotókkal: így találtak rá Bokori Bogira, aki Boborik márkanév alatt készíti minimál, elsősorban a fashion és a street fashion által inspirált illusztrációit. Semmiképp sem lehetett hát véletlen, hogy végül a Vengru shoppereire kerültek rá a Boborik-rajzok: igaz, itt elsősorban a nyárhoz kapcsolható elemek jelennek meg a táskákon (félbevágott narancs, ananász, hal és halkonzerv). A vonalrajzok könnyedsége, a táskák alapanyaga tökéletesen hozza a nyáresték hangulatát. A táskák kétféle színben, kétféle méretben készülnek: kérhetjük teljesen minimál kivitelben (illusztráció nélkül), vagy illusztrációval. A bőr persze, nem tűnt el, csak átalakult: a táskák füle és egyéb apró kiegészítő elemek bőrből készültek.

Az új kollekciót csütörtök délután, épp ezekben a percekben mutatják a Paula Store Budapest falai között. Az eseményen most 15% kedvezménnyel elő is tudjátok rendelni a választott táskát. Este 9 óráig még odaértek!

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük