fbpx
Nyomj Entert

Hester’s Life I Karácsonyi granolák a Faraway-től

A Hester’s Life csapata decemberben egy karácsonyi limitált kiadású termékcsomaggal lepte meg a vásárlókat. A magyar márka a hozzáadott cukor- és gluténmentes granoláikat egyedi téli hangulatú csomagolásba borította, amelyet a Faraway csapatának köszönhetünk.

A Porkoláb Eszter és Kráml Dávid által megalkotott Hester’s Life márka nem titkolt célja, hogy felhívja a figyelmet a minőségi ajándékozás fontosságára, amihez a limitált darabszámú csomagjaikat is adventi köntösbe öltöztették, megadva az ünnepi jelleget, nem csak belül az ízekben, de a külsőn is csavarva egyet – 5 új íz, 5 egyedi design csomagolás, amelyek mindegyike egy-egy téli mesét mond el. És nem ám konkrét történetet; mert hiszen mindenkinek megvan a maga sztorija a hegyoldallal, az erdei házikóval és a szemünkbe néző szarvassal. Emlékek, érzések, legendák – csak nézz rá, és meséld el a tiédet! Meghitt téli esték tökéletes indikátorai, kávé és kakaó mellé.

Fotók: Balogh Kata

A márka büszke arra, hogy már a kezdetektől az alkotópáros egyik tagja, Dávid – art director – készíti a Hester’s Life granolák letisztult, kellemes tipójú és színű csomagolásait, erre a különleges alkalomra mégis a Faraway stúdiót kérte fel, hogy rajzolják meg az 5 féle telet, azok karaktereivel és formáival.

„Szerettük volna, ha kedvesség, melegség árad a csomagolásból, illetve a témájából. Semmiképpen nem akartunk elcsépelt, unalomig ábrázolt karácsonyi kliséket. Szerencsére nagyon hamar elkapták a fonalat. Azt gondolom, jó ügyfelek voltunk, jó brieffel. A Faraway pedig nagyon érezte, miről beszélünk” – mondta el Dávid.

A Faraway kreatív igazgatója, Kovácsik Bence elmondása szerint a projekt tökéletesen volt előkészítve, a legnagyobb kihívást csupán a leadási határidő közelsége jelentette a számukra.

„Teljesen más az, mikor az ügyfelünk egy art director, aki tudja, mit akar, ez gyorsítja a folyamatot. A két legtehetségesebb illusztrátorunk úgy pörgette le a projektet, ahogy az a nagykönyvben meg van írva. A csomagolás megtervezésekor két tényező lebegett a szemünk előtt: a megszokott karácsonyi közhelyek mellőzése – színben és karakterekben egyaránt – illetve igyekeztünk belehelyezni magunkat a potenciális vásárlói célcsoport szerepébe. Azt kerestük, mi lenne az, amibe első ránézésre beleszeretnénk, és akár a csomagolással együtt ennénk meg a granolát” – mondta el mosolyogva Bence.

Bár a Hester’s Life több viszonteladóval rendelkezik, a limitált karácsonyi kiadás csak a webshopon volt elérhető, és olyan jól sikerült, hogy már el is fogyott. Adataik alapján javarészt a törzsvásárlóik tudták beszerezni a különleges termékcsaládot. De jelentjük, nem marad ki senki a jóból, már szervezik a legújabb együttműködést egy másik hazai grafikai stúdióval. „Most nem limitált, hanem állandó kínálatban szereplő család érkezik, ami mind ízvilágában, mind megjelenésében nagyon izgalmas lesz” – jegyezte meg Kráml Dávid.

A márka alapítói, a termékek alkotói: Porkoláb Eszter, Kráml Dávid

Kommunikációs csapat: Szabó Fanny Bella, Ispán Boglárka

Csomagolás grafika készítői: Faraway stúdió

Fotók: Balogh Kata


További részletekért kövessétek a Hester’s Life Facebook– és Instagram-oldalát.

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük