fbpx
Nyomj Entert

HYPE I Heti programajánló

Az egyszer biztos: színes programokból ezen a héten sincs hiány. Persze, leginkább a hétvégét várjuk, hogy kiszabadulhassunk végre a zöldbe. De addig is íme néhány személyes kedvencünk a hét programjai közül.

Virágkötészet kezdőknek

A Messiásként várt első tavaszi napsugarak beköszöntével nem is kérdés, hogy ott a helyünk legalább egy virágoskötős workshopon! A tavasz első napján, vagyis március 1.-jén a Cup of Charm csapata avat be bennünket a csokorkötés technikájába, lépésről lépésre. Mindemellett szó lesz az aktuális virágkötészeti trendekről is. Figyelem: február 25-ig lehet regisztrálni, szóval siessetek!

Mikor:
Március 1. (péntek), 17:00-20:00

Bővebb infó:
Esemény

 

BP Underground: Hip Hop

A péntek este a Bem Moziban kezdődik! Legalábbis a hazai hip hop kultúra követői szerint egész biztosan. Koltay Anna és Turán Eszter közös dokumentumfilmje  – mellyel a Highlights of Hungary legjobb 10 projektje közé is bekerültek – sajátos képi világgal és sok archív felvétel segítségével idézi meg a stílus születését és virágzását. A film olyan városi csomópontokat érint, mint akár a Filatorigát, a Maszk klub vagy a Kultiplex, felemlegetve olyan bulikat, mint a Fila Rap Jam, a Gimmeshot, illetve a Microfonpartyk, vagy OSG-k. Akkor is látnod kell, ha nem vagy rapper, vagy ha nem toltad a graffitit ezerrel!

Mikor:
Március 1. (péntek), 21:00-22:30

Hol:
Bem Mozi

Bővebb infó:
Esemény

 

Bútorfelújító alapozó és kisbútor workshopok a Technikában

Ha hétvége, akkor Technika! A Hello Wood barkácsműhelye ideális terep lehet azok számára, akik a tavaszi megújulást a saját házuk táján kezdenék. Szombaton, a Bútorfelújító alapozón azokat várják, akik egy régi bútordarabjukat szeretnék felújítani, de nem tudják, hogyan kezdjenek hozzá. Vasárnap pedig az abszolút kezdőké a pálya a Kisbútor workshopon. Ha még nem tudod, mire való a dekopírfűrész vagy a rezgőcsiszoló, ott a helyed a Technikában!

Mikor:
Március 2. (szombat), 10:00-14:00
Március 3. (vasárnap), 10:00-18:00

Hol:
Technika

Bővebb infó:
Bútorfelújító alapozó
Kreatív Műhely – Bevezetés a barkácsolásba | Kisbútor workshop

 

Kiskertpiac – slow gasztro

Ha tavasz, akkor piac! Mást nem is fűznék hozzá, hiszen aki piacra jár, az tudja: mindenféle színek, szagok, hangok és ízek kavalkádjába csöppen még akkor is, ha végül üres kézzel távozik. Erre azonban igencsak kevés az esély, lássuk be! Most vasárnap tehát irány az Anker’t, ahol a kiskertpiac és a slow gasztro market kiállítóival találkozhattok. Azt már tudjuk, hogy kedvenc hazai márkáink közül a Katyvasz, a Czakó Kerámia és a pici and the city is ott lesz! Tali a piacon!

Mikor:
Március 3. (vasárnap), 10:00-16:00

Hol:
Anker’t

Bővebb infó:
Esemény

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük