fbpx
Nyomj Entert

iPhone: vissza a gyökerekhez | Apple

Nagy bejelentést tett az Apple: a már megszokott szeptemberi termékbemutató eseményének koronavírus miatti elhalasztását követően október közepén rendeztek egy nagyszabású online bemutatót. Az esemény nem csak audiovizuális szempontból volt lenyűgöző, a legfrissebb generációs termékek miatt sem kellett aggódnunk.

A „Hi, Speed.” névre keresztelt eseményen bemutatták a termékcsalád vadonatúj tagját, a HomePod Minit, továbbá a Watch 6-ot, a Watch SE-t, egy új generációs iPad-et és az iPad Airt. Az újdonságok mellett az online eseményt uralta a vadonatúj iPhone 12 debütálása: a készülék nemcsak teljesítményben, hanem designban is teljesen új lendületet hozott a piacra.

Egészen pontosan az iPhone család 12. generációját jelentették be, érkezik az iPhone 12 Mini, az iPhone 12, az iPhone 12 Pro és az iPhone 12 Pro Max.

A legszembetűnőbb újdonság a Steve Jobs-i szögletes design visszatérése. Sokan vártuk ezt az alkalmat, ugyanis éles formája ellenére rendkívül praktikus, meglepően kényelmes és elegáns kialakítást értek el anno az iPhone 5-nél. Igaz, idestova nyolc év telt el az ötödik generáció bemutatása óta, és azóta nem csak sok víz folyt le a Dunán, de a technológia is robbanásszerű fejlődésnek indult, nem beszélve az 5G-mobilinternet és a professzionális arcfelismerés elterjedéséről és még sok hasonló funkcióról. Az Apple ismét megmutatta, hogy a külső nem lehet korlátja a belső exponenciális fejlődésének. Íme:

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük