fbpx
Nyomj Entert

Kanada 150

Az egyik legkedvesebb szórakozásomnak tartom, amikor a magát világlátottnak tartó – ugyanakkor valójában botrányosan provinciális – “progresszív” körúti értelmiség azon fanyalog hogy ilyen csak nálunk van. Bezzeg. Na hát nem.

Kanada 2017-ben 150 éves lesz és a kormányzat ebből az alkalomból logóterveket készíttetett. Ezeket:

ocanada150thbirthdaylogos570_0_580x434

Természetesen a kanadai kommentekben is beindult a “mennyire égő, ilyen csak nálunk van”, mert a különbséget nem a fikagépek hiánya jelenti a fejlett és kevésbé fejlett országok között, hanem a cselekvők léte/nem léte. Erre a fiaskóra tehát az volt a favágó kreatívok válasza, hogy csináltak egy külön oldalt, ahova minden designer feltölthette javaslatát és ezek alapján nem lepődnék meg ha végül onnan választanának. Amúgy stratégiának sem rossz, hogy olyannyira szar logótervekkel állsz elő egy rendezvény előtt, hogy a kreatívok magukat kötelezve érezvén a haza becsületének megmentésére, elárasztanak pályaművekkel önszorgalomból.

Lényeg ami lényeg, hogy itt már nagyon jó tervek születtek. Tessék itt van pár:

ChrisChartrand copy GregMühlböck copy IbraheemYoussef copy JagNagra copy JasonNiles copy JohnTisdall copy JonMutch copy StefanDukaczewski copy TheoGibson copy