fbpx
Nyomj Entert

Kreatívok karanténban | A HYPE szerkesztői ajánlják – Sorozatok

A HYPE szerkesztősége is home office módra kapcsolt. És bár tőlünk nem feltétlen idegen ez a létforma, a szokásos irodai bandázásokat (közös kávézások és ebédek) visszasírjuk. S hogy mit csinálunk mi, szerkesztőségi tagok otthon a négy fal között? Firkálgatunk, edzünk, virágokat locsolgatunk, zenét hallgatunk.

A szerkesztőség tagjaihoz most ezt a kérdést intéztük:

Kedvenc sorozatod, amit szívesen ajánlanál.

„X-akták” (amúgy újabb sorozatokat nem nagyon nézek).


„Anne of Green Gables” (1985) – Lehetsz nagyon nehéz sorsú árva, lehetsz nagyon különc, ha van kellő kurázsid és az utadon jársz, nem tudsz eltévedni… Nagy kedvencünk az Apukámmal. Ha tehetem, minden évben megnézem. A filmből vett egyik, számomra fontos mondatot még egy nyakláncba is belegravíroztattam anno: „A holnap mindig tiszta, nem szennyezi hiba.” Naiv és kedves, de baj ez?


Most, hogy ebben a helyzetben kell sorozatot választani, csak Thomas Magnum jöhet szóba. Amúgy is tavasz van, ezért a home office helyett érthető, ha Hawaiin nyomozgatnék inkább egy Ferrariban.


„Peaky Blinders” – Nagyszerű sorozat, profi színészekkel. Ha te is szereted a régi korok világát felidéző filmeket, akkor ez neked is tetszeni fog, hiszen a Peaky Blinders az 1920-as évek Birminghamébe repít vissza, annak minden mocskával és izgalmával együtt. Magával ragadó, szaftos jelenetek, izgalmas szituációk tömkelege. Engem kifejezetten kikapcsol egy ilyen sorozat, mert olyan dolgokról mesél, amik ma már egyáltalán nem a hétköznapunk részei. Ajánlom mindenkinek, akinek erős az idegzete, bírja a vért és szeretne 100 évet visszautazni az időben.


Nemrég fejeztem be Paolo Sorrentino „Az új pápa” című sorozatát, és nagyon berántott, ahogy a rendező többi alkotása is. Ebben a járvány okozta helyzetben ráadásul a hitünket is visszaadhatja…


Számomra a „Brooklyn Nine-Nine” tökéletes a hetekig tartó kuckó-karanténhoz, mert kellően hosszú és iszonyú vicces!


Február végén jött ki a Netflixen az „I am not okay with this”. Egész gyorsan le lehet darálni, az epizódok ugyanis körülbelül 25 percesek és csak 7 rész van egy évadban. A „Stranger Things” és a „The End of the F***ing World” klassz keveréke. Én mindkettőt imádtam, úgyhogy már a trailerből tudtam, erre is rá fogok csavarodni teljesen.


Alapjáraton sorozat-darálónak tartom magam, ezért rengeteg féle sorozatot láttam már (sitcomok, posztapokaliptikus, romantikus, családi, krimi, stb.) és mindegyiket valami más miatt szerettem. Éppen ezért most azt a sorozatot emelném ki, amire a legutóbb kattantam rá: „The Young Pope”. Magába szippant a téma, a képi világ, a színészek és a zene is.

De itt van még egy pár, amit szintén szerettem: „Fleabag”, „Kidding”, „Killing Eve”, „Friends”, „Black Mirror”, „Stranger Things”


Legyen szó akár irodai bandázásról, önkéntes karanténról vagy home office-ról, mi továbbra is a legkúlabb design tartalmakat szállítjuk Nektek. Vigyázzatok magatokra és egymásra!

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük