fbpx
Nyomj Entert

Menet közben is stílusosan

Sokszor szembesülünk azzal a ténnyel, hogy a művészeti egyetemek képzésein egy-egy gyakorlati óra keretében olyan projektek születnek, melyek megvalósításért kiáltanak. Ilyen Rasmus Erixon & Tobias Möller designerek legújabb, fiktív szendvicsezője is, ami egy teljesen valóságos problémára tökéletes koncepcióval ad választ. Az „első” termékük egy wrap, mely a mai rohanó hétköznapokban egyre többször szolgál az ebéd helyettesítőjeként – és egyben a megszokott szendvicsek egészséges alternatívájaként. A termék célcsoportjának azokat az egészséges életmódot folytató 30 és 60 év közötti férfiakat és nőket jelölték meg, akik adnak a minőségre, és ezt hajlandóak is megfizetni.

A képzeletbeli szendvicsező a Møller/Barnekow nevet kapta, a logó pedig – követve a mai letisztult, átlátható irányvonalat – a fekete-fehér színekre és az egyszerű tipográfiára épít. Ez a vonal pedig a termék csomagolásán is folytatódik: az elsőre a wrapek esetében furcsának tűnő háromszög alakú csomagolás a doboz kinyitásakor azonnal értelmet nyer: az egyszerű, nyers, illetve pasztell színű háromszögek három csúcsa egy-egy kis méretű és különböző ízesítésű mini wrapet rejt, melyeket a klasszikus feltekert verzióval szemben mellé eső falatok nélkül, egyszerűen és kényelmesen fogyaszthatunk el akár menet közben is.

moller_barnekow_logoMoellerBarnekow-06 (1) MoellerBarnekow-07 MoellerBarnekow-08 MoellerBarnekow-11 MoellerBarnekow-12 MoellerBarnekow-14 MoellerBarnekow-16 MoellerBarnekow-17 (source)