fbpx
Nyomj Entert

Parkolás másképp | Edison 333

A londoni Colorsponge . olyat tett le az asztalra, ami után minden cyberpunk rajongó megnyalná mind a tíz ujját. Az „Edison 333” minden egyes képkockája tökéletesen hozza a „Szárnyas fejvadász”-életérzést, és az egész CGI!

A Fabio Sasso által indított Abduzeedo oldalon találtunk rá arra a néhány, de annál kifejezőbb képkockára, amely egy fiktív történetet mutat be, a nem is oly távoli jövőben. Az elkövető a Colorsponge . név mögött rejtőzködő CG artist, aki mesterien operál a fényekkel és beállításokkal. A kihalt parkolóház hűvössége, az elengedhetetlen neon feliratok, a motorháztetőről visszaverődő lámpák fénye, a tökéletlen beton textúrája tökéletes elegyet alkot, ami akár a „Szárnyas fejvadász”, akár a „Drive” filmek jelenetei közé is beilleszthető lenne.

Azt sajnos nem tudtuk eldönteni, hogy valós megrendelésről vagy fiktív reklámról van-e szó az „Edison 333” kapcsán, de végülis mindegy. Mindenesetre a New York, New Jersey és Baltimore egyes városrészeiben parkolóhelyeket értékesítő Edison ParkFast vállalat hálás lehet ezért a néhány überklassz képkockáért.

A teljes sorozatot az alkotó Behance oldalán éritek el.

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük