fbpx
Nyomj Entert

A Galamb Szabóság újdonsága

Az 5 éves Galamb Szabóság bespoke szolgáltatása mellett, az elérhetőbb semi-bespoke vonalat is elindítja, amelynek bevezetésére egy fashion filmet is forgatott a Kickass Factory-vel.

A belvárosi Galamb Szabóság egyet jelent a legmagasabb minőségű bespoke öltönyökkel, amelyek különleges, kézműves technológiával méretre készülnek, brit és olasz alapanyagokból, olasz mesterszabó vezetésével. A legmagasabb minőséghez 3200 eurós ár párosul, 80 órás gyártási idővel, 4 ember kezei között. A niche szolgáltatás minden munkafolyamata helyben készül – erre még évekkel ezelőtt az alapítóknak, Baranyi Csabának és Baranyi Zsoltnak lett igénye. Nem találtak itthon megfelelő szolgáltatót, ezért 2014-ben ők maguk hozták létre a szabóságot, a saját igényeik szerint.

A decemberben induló új szolgáltatásuk, a semi-bespoke öltönyök, gépi technológiával készülnek, magas minőségben, de fele annyi idő alatt, mint a bespoke darabok, ráadásul jóval kedvezőbb, nettó 1800 eurós áron, azok számára, akiknek fontos a stílus, a precizitás és a tradíció.

„A Galamb Tailoring missziója, hogy minél több kifogástalan megjelenésű, öltönyös férfi legyen Budapesten és az új szolgáltatásunk is ezt a célt szolgálja.” – mondta Baranyi Csaba, tulajdonos

Az új vonal termékei nem igénylik a kímélő életmódot és a legszélsőségesebb hétköznapi helyzetekben is helytállnak. A bevezetésére készült fashion film – amely itthon ritkán látott műfaj- a Kickass Factory csapatának köszönhető.

 

 

Megrendelő: Baranyi Csaba, Galamb Tailoring
Ügynökség: Kraft Bp.
Rendező: Mendrei Miklós (Kickass Factory)
Operatőr: Rácz Dániel (Kickass Factory)
Főszereplő: Téri Gáspár

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük