fbpx
Nyomj Entert

Az ideális hétvégi miniház | Monocabin

Kicsi, első látásra szokatlan méretekkel rendelkező, de annál nagyobb kényelmet nyújtó ház áll Rodosz szigetén, Görögországban. A Mandalaki design stúdió által létrehozott úgynevezett Monocabin a legideálisabb intim nyári menedék, ha egy kis kikapcsolódásra vágynánk.

A gondosan megtervezett Monocabin kialakítása a „kevesebb több” alapelvére épül. Szerkezete moduláris betonpanelekből készült, ami illeszkedik a sziget tradicionális építészeti stílusához, egyben kortárs megjelenést is kölcsönöz a háznak.

A miniház két ember számára biztosít kényelmes férőhelyet fürdőszobával, hálószobával, tárolóhelyiséggel, egy kisebb fitneszzónával, szabadtéri zuhannyal és egy terasszal – utóbbi az étkezőhelyiség szerepét is betölti. A kényelem fokozásának érdekében a házban további extrákat is találhatunk, mint például filmnézéshez használható projektort vagy Bluetooth-hangberendezést.

Nemcsak a kabin, hanem annak elhelyezkedése is kifogástalan: az Égei-tenger mindössze 200 méterre fekszik a miniháztól, ráadásul Jaliszósz városában a bizánci épületeket is megcsodálhatjuk.

Jó hír, hogy a Monocabint, ha úgy tartaná kedvünk, ki is próbálhatjuk; ezen a linken foglalhatunk időpontot. A Monocabin amúgy egy moduláris tiny house kollekció első prototípusaként készült, így további két méretben is elérhető, egy 34 és egy 64 négyzetméteres változatban.

További részletekért nézzetek szét a Monocabin weboldalán.

Forrás: Design Milk

Monocabin | Web | Facebook | Instagram

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük