fbpx
Nyomj Entert

Kinetikus játék | Flipo Flip

A Flipo Flip maroktárgyként és játékként egyaránt megállja a helyét. A kisméretű fém eszközt precíz mérnöki kialakításának köszönhetően könnyedén mozgásba hozhatjuk.

A napi hajrában jól esik néhány perc nyugalom és kikapcsolódás – erre gondoltak a Flipo Flip tervezői is, amikor megalkották a sík felületeken (például az irodai asztalon) dinamikusan mozgó játék első prototípusát. Ezután hosszas termékfejlesztés következett, mire megtalálták azt a tökéletes dőlésszöget, méretet és súlyt, ami biztosítja a tárgy könnyed mozgását.

A Flipo Flip formája lehetővé teszi, hogy a tárgyat egyetlen lökéssel mozgásba lendítsük, amitől aztán a tengelyein forog, vagy éppen ide-oda billeg.

Habár egyszerűnek tűnik, a tervezők szerint a megfelelő lökési erősség eltalálásához gyakorolni kell, így a játék nemcsak szórakoztat, hanem kihívás elé is állít. Sőt, a projekt Kickstarter-oldalán Flipo Flip-trükköket is tanulhatunk.

A Flipo Flip a repülőgépiparban is használt alumíniumból készül, emiatt könnyű és korrózióálló, kis mérete pedig lehetővé teszi, hogy akár a farmerünk órazsebében hordjuk.

A Flipo Flip alumínium vagy sárgaréz változatban, illetve kétféle alakzatban (QUAD és HEXO) is elérhető.

Forrás: core77

Flipo Flip | Kickstarter

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük