fbpx
Nyomj Entert

Az idei CES is a virtuális térbe költözik

A világ legjelentősebb techvására, a Las Vegas-i CES sem tehet mást pandémiás időkben, mint hogy szintet lép: jövő héten rendezik meg a négy napos, teljesen digitális CES 2021-et.

A szervezők már tavaly nyár közepén felismerték felelősségüket abban, hogy világjárvány idejét nem csődíthetik újságírók és a szakma javának tízezreit Amerikába, volt tehát idejük arra, hogy a digitális térben berendezkedve teljesen egyedi élményt kínálhassanak az első, teljes egészében a felhőben rendezett Consumer Electronics Show-n. Január 11-14. között így saját otthonukból vehetnek részt az érdeklődők az eseményen, amelyen több mint ezer kiállító mutatja be innovációit a mesterséges intelligencia, az 5G, a digitális egészség, az okos városok, a járműtechnológiák és még számtalan társterület valamelyikén.

A Taiwan Tech Arena, egy a számtalan digitális helyszín közül

Az esemény virtuális platformját a Microsofttal együttműködésben hozta létre a showt szervező CTA: ezzel nem hogy megújították, hanem egyenesen újraálmodták az eseményt, melynek olyan kiállítói lesznek, mint a Canon, a Hisense, az Intel, a Lenovo, az LG , a Panasonic, a Philips, a Sony és a Samsung. A meglepőbb résztvevők körébe sorolható a Bridgestone, a Caterpillar, a John Deere, a L’Oréal és a Procter & Gamble.

Hogy a CES 2021 igazán aktuális legyen, a nagyságrendileg száz konferenciaesemény közé befér egy kerekasztalbeszélgetés is az Amazon, a Twitter és a Google vezetőivel az adatbiztonsággal és felhasználói bizalommal kapcsolatosan. Ezen túl olyan kurrens előadók színesítik majd a programot, mint Dua Lipa vagy Billie Eilish.

Forrás: sajtóanyag

CES 2021 Web FacebookInstagram

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük