fbpx
Nyomj Entert

Az IKEA térbeli katalógusa

Az IKEA az egyszerűen összeszerelhető bútorok eladására specializálódott. Bár mára már profiljuk kibővült jó néhány exkluzívabb termékkel, biztosan emlékszünk a kis segítő-tegező imbuszkulcs figurára aki amúgy az MS Word gemkapocs tesója volt… (na jó nem, de legalább annyira idegesítő volt és mára már mindketten eltűntek…)
Persze az IKEA is fejlődött, így az újabb segítségnyújtási alternatíva a mobil app lett náluk is.
Honlapjukról letölthetjük a magyar nyelvű katalógust, aktuális ajánlatokról kapunk információkat, bevásárlólistát is létrehozhatunk és részletes információt kaphatunk az egyes termékekről.

small1 small2

Augusztus 25-től egy következő szintre lép a Svéd cég alkalmazása. A 2014-es IKEA katalógus szerves részét fogja képezni lakásunknak, feltéve ha szeretnénk élvezni az új app adta lehetőségeket. A jövőben lehetőségünk lesz telefonunkon keresztül valós térbe helyezni a kiszemelt IKEA bútort.

httpv://youtu.be/vDNzTasuYEw

A tervek szerint 90 termék fog a rendelkezésünkre állni, hogy oda helyezzük ahova előzetesen az IKEA katalógust leraktuk. Fényképek alapján eldönthetjük, hogy hol mutat majd legjobban a HÄRNÖSAND kanapé vagy a HÖGSBY kis asztal és illik-e a szoba kialakításához.
Az app 2013 augusztus 25-től letölthető iOS és Android-ra. Alig várom az alkalmazás által életre hívott tumblr oldalakat, ahol viccesebbnél-viccesebb helyeken és pozícióban fotóznak le IKEA bútorokat.

small3 small4