fbpx
Nyomj Entert

BP Shop x Kovács Lehel

A BP Shop megint nagyot gurított: ezúttal Kovács Lehel illusztrátor tervezett számukra három vadiúj pólógrafikát a „PEACE, LOVE, UNITY” szlogen szellemében.

A napokban lettünk figyelmesek a BP Shop új kapszulakollekciójára – nem véletlenül. A füves cigarettát csőrében tartó békegalamb, a győzelem kézjelét zászlajára tűző embertömeg és a hatalmas jointot magasba emelő Szabadság-szobor láttán rögtön tudtuk: Kovács Lehel keze van a dologban. Persze, az eddig is nyilvánvaló volt, hogy a hazai ruhamárka szívesen kollaborál tehetséges alkotókkal (Akkezdetphiai, Akela, ef Zámbó István), így nem lepődtünk meg, hogy ezúttal a New York Timesnak, a Guardiannek és sok más nemzetközi magazinnak is rajzoló illusztrátorral dolgoztak együtt a 2020-as tavaszi-nyári kollekciójukon (Lehellel korábban mi is készítettünk interjúta szerk.).

A BP Shop által választott „PEACE, LOVE, UNITY” szlogen egész évben végigkíséri a márkát: a hippikultúra, a környezetvédelem s így a hatvanas, hetvenes évek vizuális világa köszön vissza a termékeken. A mostani kapszulakollekcióban három pólót láthatunk, amelyek a Lehelre jellemző ironikus, humoros formában reflektálnak a béke-szeretet-egység vezényszavakra.

A kollekció szuperliimitált darabjai már kaphatók a BP Shop üzleteiben, és persze webshopon keresztül is rendelhetünk tőlünk.

Fotók: Kósa Péter

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük