fbpx
Nyomj Entert

Elképzelt valóság | Hugo Fournier

Pasztelles színárnyalatok, álomszerű jelenetek és szokatlan, absztrakt kompozíciók: a francia Hugo Fournier alkotásaiban az építészet, a design és a technológia találkozik a képzelettel, melynek segítségével egy utópikus világban találjuk magunkat.

Hugo Fournier digitális művészként kezdetben kétdimenziós alkotásokat hozott létre, de egy idő után behatárolva, korlátozva érezte magát: „A 3D-s digitális művészet feloldotta a frusztrációmat és rengeteg szabadságot adott az önkifejezésre – az elképzelt tájak, épületek és tárgyak megalkotására” – mondta el Hugo. Vizuális világa személyes jellegű, szokatlan jelenetei saját elvágyódását jelképezik: „Olyan helyeket hozok létre, amelyeken én is szívesen tartózkodnék, amelyekben mindennapi, megszokott tárgyaink absztrakt formákkal keverednek” – emelte ki.

Empty Room
Antique
Californian Sunset
Dans le désert
Le Piscine
Maison Bulle I
Maison Bulle III
Méditation
Relaxing Space
Somewhere in the Desert

Hugo jövőbeli céljai közé tartozik, hogy digitális képeit kiemelje a virtuális térből, valós 3D-installációkká alakítva őket. További jó hír, hogy a szürreális alkotások hamarosan printek formájában is elérhetők lesznek a művész weboldalán. Mi már nagyon várjuk!

Fedezzétek fel ti is Hugo munkáit Instagram-oldalán.

Hugo Fournier | Web | Instagram

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük