fbpx
Nyomj Entert

Finom elegancia kesztyű formájában | AIAIÉ x Karma Pécsi Kesztyű

Hegedűs Zsanett, az AIAIÉ Bespoke design tervezője a nagy múltú Karma Pécsi Kesztyűvel együttműködve készítette el RAY névre keresztelt, egyedi kesztyűkollekcióját.

Az AIAIÉ – Bespoke design márkát személyre szabott és finoman kidolgozott ruhadarabjairól és kiegészítőiről ismerhetjük, a Karma Pécsi Kesztyűt pedig a helyi szakmai közösség precíz munkája, valamint a minőségi alapanyagokból, nagy odafigyeléssel készített termékek tették világszerte ismertté. A tervező és gyártó eredményes közös munkájának gyümölcse lett a RAY kesztyűkollekció, melynek tervei alig néhány hónap alatt jutottak a tervezőasztalról gyártási fázisba.

Hegedűs Zsanett már korábban is készített egyedi méretre tervezett kesztyűket, néhány évnyi kihagyás után pedig egy szerencsés találkozás vezette a Karma Pécsi Kesztyű felé, amelynek évtizedes tapasztalata és szakértelme biztos alapot jelentett ahhoz, hogy a tervező ismét minőségi, méretes kesztyűkkel foglalkozzon.

A kesztyűk elegáns megjelenésüket leginkább a kollekció neutrális színeinek, a finom olasz bőr alapanyagnak és az egyedi szabászati megoldás alkalmazásának köszönhetik. A RAY kollekció darabjainak formai megoldásait a kéz felépítése és a pliszírozott bőr inspirálták. A kesztyűket egytől egyig a bordázott, sugaras osztás teszi vizuálisan izgalmassá, miközben mindegyik fazon kicsit más: találunk autóskesztyűket idéző nyitott verziókat, illetve szőrmével és egyéb dekoratív elemmel ellátott változatokat is. Praktikus szempontból az érintőképernyőkkel kompatibilis, illetve mosható bőrök is beépültek a kollekcióba.

Ahogyan az AIAIÉ többi, egyedi igényekre tervezett ruhája, úgy a RAY kollekció darabjai is készülhetnek megrendelésre: a tervezővel való kapcsolatfelvétel után a bőr- és fazonválasztás, majd a méretek levétele, majd a gyártás következik. A Vintage Beauty Showroomban és a tervező saját showroomjában is megtekinthetők és megvásárolhatók a szabványos méretsor szerint készült darabok.


AIAIÉ – Bespoke design | Web | Facebook | Instagram
Karma Pécsi Kesztyű | Web | Facebook | Instagram

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük