fbpx
Nyomj Entert

Gyermekegészségügy

Újfent a feneketlen tumblr kút egyik bugyrában leltem valamit, és ugyan csak három képet találtam az alkotó honlapját is átnézve, még is érdemes rá szót vesztegetni szerintem. Már az ötlet is szívet melengető – gyermekeknek tisztasági és eü cuccokat dizájnolni – de a kivitelezéstől még faszább lesz az egész.

child-pharmacy2_580x397

Emmelie Golabiewski vezetékneve alapján elsőre biztos sokaknak tűnik lengyelnek, ám honlapjára tekintve már teljesen nyilvánvaló, hogy skandináv designról lesz szó, Stockholmban tevékenykedik Ő ugyanis többnyire, és oldala nyelvezete is viszonylag árulkodó. Meg a .se. Mindegy.

Szóval tisztaság és egészség mindezt úgy, hogy a célcsoport -a kis paradicsomfejűek – nem fogják azt érezni, hogy a felnőttek már megint valami hülyeséggel traktálják őket. A fogkefe és a fogkrém egy fogsor alakú tokban pihen, a törlőkendőket egy orrból húzhatjuk ki, míg a sebtapaszok egy ujjban pihennek. Szóval semmi gyógyszertár vagy steril érzet. Így kell. Az egészből árad a báj és lazaság, szóval nézzétek.

Amúgy a tervező többi projektje is érdemes a megtekintésre, szóval miután ezt a szűkös három képet megnéztétek, irány az oldala és a hibátlan grafik melók.