fbpx
Nyomj Entert

HYPE I Heti programajánló

A decemberrel együtt megérkeztek az első igazán téli napok és joggal érezhetjük, hogy több kedvünk volna a meleg lakásban hesszelni mint, hogy kimozduljunk otthonról. Szerencsére viszont vannak, akik nem így gondolják és a hideg ellenére is szuper programokkal készülnek, így a héten sem bánjuk majd meg, ha inkább egy kávézóban vagy galériában melegszünk. A hétre még több ajándékkészítő és -beszerző ötletet gyűjtöttünk, hogy ha rajtunk múlik, ne kelljen ezt az utolsó pillanatra hagynotok. Emellett pedig kiállítás megnyitókra is megyünk, úgyhogy meleg ruhákat elő, mert minden napra jut valami!

24 történet – Adventi Kalendár

A hét első napján Puskás Marcell egy kiállítással egybekötött közös történetírásra hív minket, ahol lehetőséget teremt arra, hogy kissé másképp gondolkodjunk  a karácsonyi ajándékozásról, mint ahogyan azt a rohanó előkészületek megengedik. Este a Fabrikban lelassítunk és nosztalgiázunk kicsit, közben pedig azokra gondolunk majd, akik igazán kedvesek számunkra. Az emlékezéshez kártyákat is kapunk, hogy a felelevenített emlékeket az azon megadott szavakat felhasználva történetekké alakítsuk. Az így létrejött pici kártya csomagokat aztán ajándékba adjuk a történetek főszereplőinek, hogy mindig emlékezzenek a közös kedves pillanatokra. Ugye, hogy ennek Ti is örülnétek?

Mikor: 2019. december 2. 18:00

Hol: Fabrik (1132 Budapest, Visegrádi utca 14.)

Bővebben: Esemény


The great vitrin takeover project by Société Budapest #1

Szuper kezdeményezésnek lehetünk részesei kedden, ha a Sas utcába látogatunk, ahol egy fiatal kurátorok számára kiírt pályázat első továbbjutójának szólókiállítását tekinthetjük meg. A nagy vitrin rendező projekt nyertesei határozott időre foglalhatják el a Société Budapest földszintjén található üvegszekrényt, lehetőséget kapva a bemutatkozásra. Az első kiállítás a “Titkok hordozói” nevet kapta és Krnacs Sára, valamint Jakab Borbála Róza együttműködésének gyümölcse, amely 7 nagyszülő hagyatékának és különleges tárgyainak műegyütteseivel idéz wunderkammer hangulatot a kirakat mögött. A kiállítás december végéig lesz megtekinthető, a pályázat két további nyertesének kiállításaival pedig még január-februárban és március-április között találkozhatunk majd a Société Budapestben.

Mikor: 2019. december 3. 19:00-21:00

Hol: Société Budapest

Bővebben: Esemény


Exkluzív IRKA 2020 / Dot for You Meglepetés Party

A DOT for You különleges estével készül az immár 5 éve bővülő IRKA közösség tagjai számára. Szerdán, a TOBE Gallery-ben bemutatásra kerül a 2020-as évi IRKA határidőnapló limitált, egyedi prégelésű exkluzív kiadása, amelyet ráadásul csak az eseményen tudtok beszerezni. A naplókból ugyanis összesen 106 számozott példány készült a 2020-as IRKA kollekció grafikáját felhasználva Baglyas Erika, a márka alapítójának kezei által.

Az exkluzív termékekhez különleges csomagolásban juthattok hozzá, a példányokat pedig Erika kézzel számozza és szignózza, így nem csak magatokat lephetitek meg vele, hanem ajándéknak is szánhatjátok.

Mikor: 2019. december 4. 18:00-21:00

Hol: TOBE Gallery

Bővebben: Esemény


YKRA & Friends Holiday Pop-up

Szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani az YKRA karácsonyi pop-up boltját is, amit összesen négy napig látogathattok a Vitkovics Mihály utcában. Csütörtöktől vasárnapig a VITKO showroomban Kezemura kerámiák, KELE Clothing kötött sapkák és sálak, Eperfa fajátékok, VYF selyemkendők, Phylia Studio plakátok és fatányérok, valamint YKRA hátizsákok és kiegészítők közül válogathattok, eshettek szerelembe és találhattok rá a legjobb ajándékokra.

Mikor: 2019. december 5., csütörtök 11:00-19:00

Hol: VITKO

Bővebben: Esemény


Cheers, Acina!

Cser Boglárka kiforrott stílusú, letisztult ékszereivel friss márkaként is hamar belopta magát a szívünkbe, a vonalrajzokhoz hasonlító “egyetlen-szál” Leanea fülbevalók például abszolút must have daraboknak számítanak, és most új kedvencünket is kiválaszthatjuk a csütörtökön debütáló ACINA kollekcióból, melynek darabjait Bogi csodaszép szőlő achát ásványokkal díszítette. Az eseményen erre koccinthattok majd a tervezővel, az ékszereket pedig fel is próbálhatjátok és elő is rendelhettek belőlük.

Mikor: 2019. december 5., csütörtök 18:00-22:00

Hol: Leanzer newcraft

Bővebben: Esemény


Lőrincz Réka In Da House / Kiállítás Megnyitó / Je Suis Belle

Pénteken a Je Suis Belle meghívásának teszünk eleget és a Paulay Ede utcába vesszük az irányt, mégpedig Lőrincz Réka kortárs, konceptuális ékszertervező kiállításának megnyitóján fogunk alaposan körülnézni. Ráadásul egy egyedi manikűrre is bejelentkezhetünk, ugyanis az est folyamán Réka megnyitja Pretty Beauty Nail Salonját is.

Mikor: 2019. december 6., péntek 18:00-21:00

Hol: Je Suis Belle

Bővebben: Esemény

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük