fbpx
Nyomj Entert

Impossible bike

A lehetetlen mégis lehetséges. A kínai Impossible Technology megalkotta az első valóban könnyen és kis helyen szállítható bringát, ami valljuk be, azért távol áll egy rendes használható kerékpártól.

A praktikus és hordozható bringák egyik legismertebb darabja a csepel kemping, mely ormótlan zsanérjának köszönhetően félbehajtható volt, de annyira körülményes művelet volt, hogy senki se tárolta úgy. Azóta rengeteg sikeres és kevésbé sikeres próbálkozás volt arra, hogy létrehozzanak egy valóban könnyen szállítható és összeállítható kerékpárt.

A kínai Impossible Kickstarteres anyaga szerint, ők végre megalkották a lehetetlennek hitt ténylegesen hordozható bringát, ami egy hátizsákban is elfér. Ha bemutatták volna azt is, hogy az ágy alatt is elfér a szerkezet akkor tuti egy TVshop-os műsornak néztem volna az egészet. Oké a design nagyon rendben és az aksiknak köszönhetően legalább 45 percig tudunk vele közlekedni egy 18-20 km/h tempóban ami nem rossz, de óvakodj bárminemű extra megpróbáltatástól (emelkedő, padka, macskakő…)

A projekt úgy tűnik mégis sikeres, sőt. A kickstarteren bőven 3x annyit szedtek össze, mint amennyi a gyártási folyamathoz kell, így a gyártók reménykedhetnek a sikerességében. Nekem azért hiányzik a kerékpárok alapvető része, a hajtás…

folding-electric-bike-backpack-impossible-03-960x640 folding-electric-bike-backpack-impossible-04-1260x840 impossible-bike3 impossible-electric-bicycle-designboom06 impossiblebike3