fbpx
Nyomj Entert

Városi mini-bringa | Halfbike by Kolelinia

A ’Halfbike’ egy újfajta kerékpár, nagy adag Segway formavilágú beütéssel. A fiatal tervezők által megálmodott Halfbike a Kolelinia műhelyéből gördült ki, hogy forradalmasítsa a városi kerékpározás és mobilitás élményét. Martin Angelov és Mihail Klenov szenvedélyes kerékpározók és tervezők. Elegendő tudással és háttérrel rendelkeztek ahhoz, hogy a gyakorlatba is átültethessék „félbringa” ötletüket.

A szerkezet elég kicsi-, de gyors ahhoz, hogy alternatívaként szolgáljon azok számára is, akik kombinálva használnák a városi tömegközlekedést és a kerékpározást.

Halfbike_11

httpv://vimeo.com/89005800

A Halfbike irányítása testünk apró mozdulataival történik. A szerkezet kiválóan alkalmas sportoláshoz (Rubint Réka acélpopó formálás 238. DVD) és a gyors, városi közlekedéshez egyaránt.

“Hisszük, hogy nagy potenciál van az intelligens járművekben, mind az emberi-, mind az elektromos meghajtásban. Elkötelezettek vagyunk , hogy bebizonyítsuk!”

Halfbike_02 Halfbike_04 Halfbike_05 Halfbike_08The ‘Halfbike‘ is a new type of bicycle, with high doses of Segway’s shape. Halfbike is rolled out from Kolelinia workshop with the goal: revolutionizing urban mobility and cycling experience. Martin Angelov and Mikhail Klenow passionate riders and designers. They possessed sufficient knowledge and background in order to transform their ideas into practice to create Halfbike.

The structure is quite small, but fast enough to serve as an alternative for those, who would use it in combination with the urban public transport.

Halfbike_11

httpv://vimeo.com/89005800

The Halfbike is controlled with small movements of our body. The structure is very suitable for sports (Reka Rubint butt shaping DVD 238), and also for the fast urban transport.

“We strongly believe that there is great potential for intelligent vehicles, both human-and electric drive. We’re committed to prove it!”

Halfbike_02Halfbike_04Halfbike_05Halfbike_08

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük