fbpx
Nyomj Entert

Las Vegasban épül az első gamerhotel

A vintage videójátékok kedvelőinek mekkája épül Las Vegasban: az első Atari Hotel pont úgy fog kinézni, mint amilyennek a nyolcvanas években elképzeltük a jövőt.

A világ, amelyben a videójátékok valósággá válnak – ezzel a szlogennel reklámozza magát a Las Vegasban épülő Atari Hotel, melyet a GSD Group fejleszt. A közzétett látványtervek szerint egy gigászi, futurisztikus épület van készülőben a Gensler építésziroda tervei alapján.

A hotelben természetesen nem csak aludni lehet majd, sőt, inkább olyan lesz, mint egy óriási videójátékterem, amelyben a legújabb VR- és AR-fejlesztéseknek hála a gamerek összes álma valósággá válhat – már ha ezt valóságnak tekintjük. A minden érzéket stimuláló enteriőrök, lounge-ok, éttermek, szobák mellett semmilyen információt nem találtunk a hotel víziójában, ami a fenntarthatóságról vagy a megújuló energiaforrások használatáról szólna. Így bár annak a jövőképnek, amit a nyolcvanas években vizionáltunk, megfelel az Atari, annak viszont, amilyennek most szeretnénk látni a jövőt, már kevésbé.

Forrás: Uncrate

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük