fbpx
Nyomj Entert

Műgyanta workshop és vállalkozási tippek a Rezina Studióval

A Csengery utcai stúdió Abonyi Alma főhadiszállása, ahol műgyantatermékeit készíti. A vendégek nemcsak közös alkotáson vehetnek részt a vezetésével, hanem tippeket is kaphatnak tőle a sikeres vállalkozás elindításához az idei Budapest Design Week Nyitott Stúdiók programjának keretében.

Alma tele van meglepetésekkel. Ez már végzős gimnazistaként kiderült róla, amikor az érettségi előtt fél évvel magántanuló lett, hogy a kémia szak helyett felvételt nyerhessen a Képzőművészeti Egyetemre. Eltökéltsége meghozta gyümölcsét: elsőre felvették szobrász szakra.

Alma a kezdeti bizonytalanságok után hamar rájött, milyen anyaggal szeretne foglalkozni a jövőben. Egy hirtelen ötlettől vezérelve szörfdeszkát akart készíteni, és az összetevők után kutatva talált rá az azóta védjegyévé vált műgyantára, amelynek hála nemcsak alkotói tevékenységében, hanem a vegyészet iránti vonzalmában is ki tudott teljesedni.

2013-ban indult vállalkozása több megújuláson is keresztül ment az elmúlt évek során, és az ikonikus Alma Abonyi táskák műhelye mára műgyanta stúdióvá érett, ahol törzshelyükre találhatnak a kísérletezésre és kézműveskedésre vágyók. 

Alma folyamatosan hirdet workshopokat a Rezina Studo Facebook-odalán, amelyekre a Budapest Design Week követői ezúttal 20% kedvezménnyel csatlakozhatnak a BDW2020 kuponkód megadásával. A tervező emellett további kedvezményekkel és két online programmal is készül: Speckmann Fruzsina bevonásával előadást tart a műgyantáról, valamint élő Zoom-beszélgetést indít Bujdosó Biankával, Csalár Bence moderálásával.

Programtípus: ONLINE, OFFLINE

A Budapest Design Week programjai az eseménysorozat hivatalos weboldalán követhetők.

Fotók: Mohai Balázs

Rezina Studio | Web | Facebook | Instagram
BDW | Web | Facebook | Instagram

Forrás: BDW

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük