fbpx
Nyomj Entert

Óriás babaházakba költöztek a GENTLE MONSTER szemüvegei

Az extravagáns napszemüvegeiről híres GENTLE MONSTER márka szokatlan közegbe ágyazva mutatja be aktuális kollekcióját. A brand divatkiegészítői ezúttal a hozzájuk hasonlóan dél-koreai popsztárral, Jennie-vel közösen megálmodott, hatalmas babaházakban vehetők szemügyre.

A „Jentle Home” névre keresztelt kollekcióban oversize és retró hangulatú szemüvegkeretekkel találkozhatunk, különleges tálalásban prezentálva. A BLACKPINK énekeseként ismert Jennie gyerekkori emlékei elevenednek meg a babaházakban, melyeket élőben a márka szöuli üzlethelyiségben láthatnak a szerencsések.

A nosztalgikus érzéseket ébresztő, szuperszínes kulisszák között kicsit úgy érezhetjük magunkat, mint Alice Csodaországban; bejárhatjuk Jennie egykori babaházának tereit és felfedezhetünk titkos ajtókat is, melyek egy következő szobába vezetnek. A bababirodalomban barangolva számtalan izgalmas részletet fedezhetünk fel: konyhai kellékek teljes garmadája – teáskancsótól a kenyérpirítón át egészen a mosogatószeres flakonig – tárul elénk, a „Jentle Home” feliratok pedig a Barbie-babás dobozokról ismert betűtípus felhasználásával elevenednek meg, s kerülnek a retró szupermarket falaira.

Szerencsére nem kell Szöulig utaznunk, hogy teljes legyen az élmény: 360 fokos virtuális túra segítségével akár a számítógép előtt ülve is körülnézhetünk a babauniverzumban!

Forrás: designboom.com

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük