fbpx
Nyomj Entert

Re Made Co.

Amikor valakinél túlcsordul a vállalhatatlanul overhypeolt minden. Amikor eleged van a designolt fejszékből, amikor a sok tényleg hányásig, hiteltelenül márkázott baromság mellett már nem tudsz elmenni, akkor hazamész és megmárkázod a budipumpát. És elhiszem, hogy a Best Made Co. honlapjára tekintve sokan érezték ezt, mert hát fejszét és vasbögrét kurvamenőre gyártani eddig  nem volt divat és azért az mégis csak bosszantó, ha nem mi csináljuk meg arcpirítóan jóra. A Best Made Co. valóban az pont, amiről szívesen elvitatkozom, hogy jó-e. Mert nézni jó, vizuálisan rendben van, a grafikák egyenesen szépek, a festés is nagyon rendben van, csak hát a funkcionalitás – mármint a márkázás funkciója – igazán kérdéses. Kérdéses, hogy egy fejszének tényleg kell-e ennyivel többnek lennie annál, mint ami. És amikor egy nap abban a hangulatban vagy, hogy nagyon nem, akkor van amit fent említettem.

Így született a Re Made Co.. Csodálatos wc pumpák, nyugati parti design és típusnevek. A “Strike Anywhere” okán végig gurítottunk pár könnycseppet arcunkon, de hát itt van Emmett, Lincoln vagy Lickity Spit és Hushabye Baby.

Ha egyszer lesz egy igazi viskóm valahol Cascadiaban, csakis ilyen pumpa kell bele.

Compassion_580x176 Courage_580x173 Emmett_580x161 Famous-Red_580x170 Fortitude_580x167 Hushabye-Baby_580x164 Lickity-Split_580x163 Strike-Anywhere_580x177