fbpx
Nyomj Entert

Taktikai bringás táska | Chrome – Chekhov

Bringázásnál néha sajnálom, hogy nem vagyok felvértezve Batman szintű övvel, amire minden felaggatható. Egy szimpla övtáskánál azért több kell, de egy TEK-es taktikai öv már túlzás lenne. Ja és ugye 8000°C van szóval a nagyméretű “minden benne van” zsákok ráolvadnak a hátadra WD-40-estül, már az első kanyarban.
Tudom a futár vanabík most felkiáltanak ‘s akkor mivan!?. Pl. az, hogy simán lehet találni alternatívát. A Chrome Chekhov Utility Belt pont az ami az ilyen igényeket kielégíti, mert elférnek benne a reparáláshoz szükséges alkatrészek, de 1-2 olyan cucc is ami nélkül a délutánodat nem tudnád elképzelni.

small1

small2

Szóval a Chrome-tól kapunk egy zsugorított bringás táskát amivel 2x végiggondoljuk azt, hogy mit akarunk magunkkal vinni az útra, de olyan előnyökkel felvértezve, amit szeretünk egy tipikus messenger bagben. Ilyen a külső U-lakat tartó, akasztók, a biztonsági öv zár és persze a teherautó-ponyva belső huzat.
A Chrome Csehov táskáját 110$ kínálja honlapján, fekete színben. Magyarországi rendelés esetén az ár felugrik 37.000 Ft-ra… Szóval kapunk egy alternatívát a nehéz futárzsákok helyett, egy prémium futárzsák árában.

small3

small4

small5