fbpx
Nyomj Entert

Tartalomkészítés mesterfokon | Pivo Pod

A Pivo Pod több egy mobiltelefon-állványnál: segítségével szuper felvételeket készíthetsz magadról anélkül, hogy bárkire is hagyatkoznod kellene.

Az új közösségimédia-felületek új tevékenységeket, az új tevékenységek pedig új eszközöket hívnak életre. Így lehet, hogy a Youtube, az Instagram és a TikTok széles körű elterjedésével a mozgóképes tartalomgyártás a fiatalok körében szinte rutinná vált. Az egyedi tartalmak gyakran külső segítség nélkül készülnek – nincs operatőr, csak néhány kreatív ötlet, hogy hogyan érdemes a mobilt időzíteni és megtámasztani, ha saját magunkról akarunk felvételt készíteni.

Ezekre az igényekre reagál a Pivo Pod, egy vezeték nélküli eszköz, amin mobilunkat elhelyezhetjük, és amely segítségével egy kis távirányítóval vagy hangvezérléssel irányíthatjuk a felvétel készítését, a különböző módok közötti váltást és a mobil mozgását is.

A Pivo Podra helyezett mobilod az mozgásodat követve fordul 360 fokban a megfelelő irányba, megkönnyítve ezzel az egyszemélyes műveletet.

A Pivo 2018-ban jelent meg először, azóta folyamatosan zajlik a termék fejlesztése. A kis eszköz közösségi finanszírozással indult az Indiegogo-n, majd 2019-ben iF Design-díjat nyert, azóta töretlen a sikere.

Pivo | Web | Facebook | Instagram | Youtube

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük