fbpx
Nyomj Entert

TouchMe | A tested legyen a hangszered

Amikor az emberek egymáshoz érnek, nagyon sok energiát szabadítanak fel. Ebben az érintés-mentes időszakban úgy döntöttünk, hogy mi mégis szeretnénk felhívni a figyelmet az érintés fontosságára és erejére, a Playtronica egyik csodálatos eszközének bemutatásával.

A Playtronica által megalkotott Touchme egy egyszerű és intuitív eszköz, amely által megtapasztalhatjuk a tapintás sokszínűségét: az emberi érintést alakítja át hanggá, majd zenévé. Mutatjuk, hogyan!

A TouchMe használatához nem szükséges semmilyen zenei ismeret, csak a saját testünk és egy számítógép kell hozzá. Külön érdekessége, hogy a TouchMe működik vízzel, vagy bármilyen elektromosságot vezető tárggyal is. A lényeg, hogy egy zárt áramkört alkossunk a választott tárgy, a TouchMe és saját magunk között. Ahogy az érintési felület nagyságát és annak intenzitását változtatjuk, úgy tudjuk a hangokat is alakítani: nagy intenzitással magas hang, egy apró érintéssel pedig mély hang jön létre. Az eszközön található gombok segítségével pedig a keletkező hangok hangszínét is kedvünkre szabályozhatjuk. Ennyire egyszerű!

Ha szeretnétek ti is kipróbálni a TouchMe eszközt, innen tudjátok megrendelni.

Playtronica web | Playtronica Instagram
Playtronica Souncloud | Playtronica YouTube


A Playtronica stúdió célja az interaktív zenei élmény lehetőségének megteremtése. Különböző galériákkal, művészekkel és múzeumokkal működtek már együtt, többek között a Pompidou-val is, illetve olyan nagy világmárkákkal mint a Nike, Mercedes-Benz vagy a Google.

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük