fbpx
Nyomj Entert

Új naptár design a de_form stúdiótól

Lassan már hagyománnyá válik, hogy a de_form grafikai stúdió minden évben készít ajándéknaptárt saját ügyfelei számára. Mutatjuk, milyen lett az idei design!

A stúdió sajátos vizuális világára jellemző az erős szín- és formai kontrasztok használata, a jellegzetes geometriai játék kialakítása. Az újonnan megalkotott naptár is a de_form világára jellemző progresszív grafikai megoldásokat teszi hangsúlyossá: a kontrasztokon és absztrakciókon alapuló geometriai-, néhol vizuális illúziót keltő grafikai megoldásokat alkalmaznak.

„Az elmúlt években egyre kevesebb időnk jut a saját projektjeink megvalósítására, azonban minden év vége tökéletes alkalom az önfeledt alkotásra a következő évi naptárunk elkészítésekor. Az idei naptár esetében fekete-fehér szürreális tereket hoztunk létre az opart nyelvén, melyben az egyes illusztrációknál szubjektív módon reflektáltunk az adott hónap hangulatára. ”

– emeli ki a két alapító, Demeczky Nóra és Déri Enikő

de_form web | de_form Behance
de_form Facebook | de_form Instagram


A de_form studio két alapítója Demeczky Nóra és Déri Enikő; többek között olyan projektek fűződnek a nevükhöz mint a 2017-18-as Design Hét Budapest arculata, valamint a 2018-as Velencei Biennálé magyar pavilonjának, az UH Fest, és a Perceptual Thinkers ruhamárka arculatépítése.

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük