fbpx
Nyomj Entert

A csapvíz finom! | PHIL, a városi palack

Végre Budapestnek is van saját PHIL palackja! A jó hírről néhány nappal ezelőtt értesültünk, és rögtön megdobbant a szívünk a minimál kulacs láttán. New York, Berlin, Milánó és sok más világváros után végre Budapest is örülhet!

Néhány évvel ezelőtt már megakadt a szemünk a PHIL kulcson, bár azt álmunkban sem gondoltuk volna, hogy egyszer a magyar főváros nevét és ivóvíz-forrásainak listáját fogjuk viszontlátni a palack oldalán. A fél liter űrtartalmú, BPA és ipari vegyianyagoktól mentes, 100%-ban lebomló, alumínium kupakkal záródó palack gyártója az olasz Palomar, akiknek még bőven akad mit a tejbe aprítaniuk, ha menő design cuccokról van szó. A webshopjukat böngészve nemcsak a PHIL rabolta el a szívünket, de a – formáját tekintve hasonló, ám teljesen más funkciót betöltő – the CityRadio és a galacsinná gyúrható Crumpled City térkép is felkerült egy pillanat alatt a „must have” bakancslistánkra.

Érdekes, hogy az általunk kedvelt 24Bottles palackok gyártója szintén egy olasz vállalat. Ám míg a 24Bottles sokféle mintázattal dobja piacra fém kulacsait, addig a Palomar inkább a minimál design szerelmeseit célozza meg, arról nem is beszélve, hogy utóbbi esetében útbaigazítást is kapunk az ivóvíz-források lelőhelyét illetően. Mi egy csavart még el tudnánk képzelni a történetben például, ha az ivóvízcsapok is felkerülnének a palackon szereplő listára.

A Budapest feliratú PHIL palackot a Bomo Art hozta el nekünk: webshopjukban akár már most megrendelhetitek a szupermenő kulacsot!

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük