fbpx
Nyomj Entert

Anna Devís és Daniel Rueda | Építészeti kompozíciók kicsit másképp

Humoros és kedves kompozíciók, minimalista építészeti részletekkel ötvözve: Anna Devís és Daniel Rueda alkotópáros a megszokott, hagyományos építészeti fényképektől eltérő módon hoz létre szórakoztató és meglepő képi történeteket. Különleges vizuális világukat jellemzi a kreativitás, a pontosság, illetve a város, a geometria és a minimalizmus ihlette finom esztétika.

Mutatjuk!

Anna és Daniel fotóiban semmi sem véletlenszerű, minden apró részletet gondosan megterveznek: a helyszín, a koncepció, még a viselt ruhadarabok is a látványviláguk szerves részét képezik. Kombinálva a geometria, a perspektíva és a történetmesélés iránti rajongásukat, olyan narratívákat hoznak létre, amelyek az ember és városi környezet közötti kapcsolatot jelenítik meg.

Pareidolia
Wall Disney
Troublema-king

Daniellel mindketten építésznek tanultunk, de már nem tervezünk épületeket, inkább képek készítünk! Célunk, hogy az építészetet, minden egyes megörökített épülettel közelebb hozzuk az emberekhez: a humor és a kreativitás eszközével szeretnénk átadni azt a szenvedélyt, amivel az építészek tervezik és alakítják a városainkat. Minden egyes képben egy történetet mesélünk el, és bár meglepőnek tűnhet, ezekhez a szürreális jelenetekhez semmilyen képszerkesztő szoftvert nem használunk! Hogyan? Először mindig gondosan megtervezzük és felvázoljuk az adott jelenetet, amelyhez a legkülönfélébb tárgyakat, váratlan helyszíneket és nagyon sok természetes fényt használunk fel

– részletezi Anna Devís.
Quarter to Red
Peek a book
Weight for it
Cyan-ce fiction
Digital Rain
Noteworthy
Where to?
Lightweight Jacket
Video credit: Kings&Kongs  

Ha szeretnétek többet megtudni Anna és Daniel alkotói módszeréről, és kicsit elsajátítani a látásmódjukat, ajánljuk figyelmetekbe a páros által indított kreatív kurzust. A kurzus olyan fotósoknak, kreatív szakembereknek szól, akik szeretnék termékeiket egyedi módon kommunikálni a közösségi oldalakon, vagy egyszerűen csak egy kreatív képgalériát szeretnének létrehozni az Instagramon.

Anna és Daniel minimalista narratívái limitált kiadású printek formájában is megrendelhetők ezen a linken.

Művészetük nem csak számunkra elbűvölő, olyan nagy márkákkal dolgoztak már együtt, mint a Disney, a Coca-Cola, a Swatch vagy az LG.

annandaniel. web | Anna Devís Instagram | Daniel Rueda Instagram

Forrás: annandaniel.web

1 Comment

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük