fbpx
Nyomj Entert

A Tesz-Vesz város inspirálta a Laposa új poszterét

A badacsonytomaji Hableány csapata nem tétlenkedik, ha izgalmas kiadványról van szó. Ezúttal a borbár mozgalmas hétköznapjait örökítették meg egyetlen grafikába sűrítve.

A múltkoriban már beszámoltunk a Laposa Birtok pezsgő kisokosáról, amelyből a pezsgőkészítés folyamatát ismerhetjük meg. Most a Laposa Gasztrobirtok egy másik fontos egysége, a tavaly nyitott Hableány borbár került reflektorfénybe, ezúttal poszter formájában.

A plakáton minél érzékletesebben szerették volna bemutatni az épület különféle funkcióit (borászat, bisztró, borbolt, kiállítótér), ezért a Laposa Birtok marketingvezetője, Budavári Dóri ismét papírt és ceruzát ragadott: „Egy félbevágott épület terve lebegett a szemem előtt, és mivel gyerekkoromban imádtam a Tesz-Vesz város grafikáit, ebbe az irányba szerettem volna elmozdulni. Szerencsére a marketingcsapat többi tagja, Laposa Zsófi és Rácz Dominika is azonnal ráharapott az ötletre.”

Az elkészült rajz félig valós, félig fiktív, de felvonultatja mindazokat az elemeket, amelyek a Hableány tereit alkotják: így járhatjuk be a házat az érlelőpincétől a palackozón át a hatalmas teraszig. Bár a birtok központja a Hableány, a további egységek (frissTerasz, Laposa Birtok, Szőlőhegy Bisztró) is helyet kaptak a grafikán. A plakát tervezéséért ezúttal is a Brandart felelt.

Az összehajtható printet a Laposa nyári-őszi kiadványában érdemes keresnünk, melyet a Laposa Gasztrobirtok egységeiben szerezhetünk be.

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük