fbpx
Nyomj Entert

Ajándék Terminál már a Szigeten is

Még négy hónap van karácsonyig, de szerencsére nem kell addig várnunk – a Sziget Fesztivál ArtZone területén, az egyik sátorban kialakított különleges installáción közel negyven tervező munkáiból válogathatunk.

A magyar designerek termékeit felvonultató vásárt, az Ajándék TermináltDesign Terminál indította be 2011-ben, hogy bemutatkozási lehetőséget teremtsen a hazai tervezőknek. A programot 2015-től a Hybridart Management koordinálja, 2017 óta pedig önállóan szervezi.

A rendezvénysorozat fő célkitűzése támogatni a fiatal magyar tehetségeket és a magyar kreatív ipart, valamint nagyobb közönséghez juttatni a fiatal tervezőket és képzőművészeket. Az elmúlt évek vásárain évente több mint 150 designer és 50 képzőművész 3000 egyedi alkotással vett részt divat, tárgytervezés, ékszertervezés, bútortervezés, grafika és képzőművészet kategóriában.

Népszerű tervezők termékei az ArtZone-ban

Most először a Szigeten is megtalálható az Ajándék Terminál, ahol közel 40 tervező munkáit állították ki az ArtZone területén. A válogatásban szerepelnek táskák, ruhák, kiegészítők és egyéb design termékek, többek közt olyan népszerű tervezők kínálatából, mint például a Blind Chic, a DVA, az Ille-Olla, a Vengru, a Studio Kisinas, a Shamo bags vagy a Bosis.

Budapest-válogatás

Decemberben pedig egy olyan Budapest-inspirálta válogatással állnak majd ki a nagyközönség elé, aminek a megalkotására magyar designereket és képzőművészeket kérnek fel.

Forrás: sajtóanyag

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük