fbpx
Nyomj Entert

Dekoratio | Kiss Miklós

A Kiss Miklóst is partnerként tudó Dekoratio Branding és Design Studio abban a szerencsés helyzetben van, hogy nemcsak munkáival, hanem saját irodájával is képes komunikálni központi értékét; hogy segíteni és inspirálni szeretné a magyar és regionális vállalkozásokat, hogy szebb és jobb termékeket, csomagolásokat és kreatívokat adjanak ki kezeik közül.

A képeken jól látszik, hogy a dekoratio felirat “k” betűje meghosszabodva kettévágja a teret, egy fehér, letisztult és egy ipari, beton belsőre. A kettévágot tér a csapat kettős tevékenységére utal: a márkastratégiák megalkotásának és a kreatívok elkészítésének képességére. Számtalan kisebb dolog utal még a branding és designvilág nagyjaira, pl. a Marvel- és Disney-hősök, a pantone színskála, ami egy teljes asztalt felemészt, a lorem ipsum világítótest.

BJP_1692 BJP_1719 BJP_1725 BJP_1789 BJP_1796 BJP_1754

Fotó: Jaksa Bálint

Folyamatosan képregényrészletekbe és jellegzetességekbe botlunk az irodában, ami szintén a kreatív szakmát nagyban meghatározó popkultúrára utal. Easter eggnek is nevezhetjük, hogy a közösségi teremben a „learn” és „believe in better” feliratok közül a tolóajtó eltolásával a „believe in better” nagyon könnyen „believe in beerré” alakul, amihez ugye nem kell magyarázat.

BJP_1684 BJP_1783 BJP_1745 BJP_1813 BJP_1825 Cupboard Small-cupboards

Fotó: Jaksa Bálint

Összességében Kiss Miki ezen munkájában is az a legnagyobb erő, ami a többiben is; az anyagok tökéletes kivitelezése már-már alapnak mondható, de a lényeg a következetes koncepció, ami kíméletlenül végigszáguld a térben.