fbpx
Nyomj Entert

Designkabin elérhető áron | Itt a Hello Wood Kabinka!

A szupermenő Workstation-kabin után itt a Hello Wood újabb üdvöskéje, a Kabinka. A falusi építészeti örökségéből merítő kompakt kisházat akár lapra szerelve is kérhetjük, ha elég bátrak vagyunk.

A hazánkban pár éve berobbant „tiny house”, azaz kisház-mozgalom a tudatosabban élő és építő emberek táborát tömöríti. Egyre többen vannak a természetközeli nyaralók és izgalmas lakhelyek szerelmesei, akik arra vágynak, hogy nyaralás közben eltűnjenek a térképről. Nekik szól a Kabinka, a Hello Wood legújabb elérhető árú, szerethető kisháza, amely használható hétvégi szálláshelyként vagy éppen privát munkaállomásként is, de azoknak a cégeknek is tökéletes, akiknek közösségi térre vagy mítingszobára van szükségük.

Egy saját hétvégi ház vagy plusz munkaállomás építése során sok kompromisszumot kell kötni. Ezekre kínál alternatívát a Hello Wood egyszerű, de modern technológiával készülő, kis szériás kabinja.  A hazai tervezésű és gyártású Kabinka azoknak szól, akik előtérbe helyezik a gazdaságosságot, az egyszerűséget és a kompakt, de egyben letisztult életmódot is.

A formájában a falusi építészet örökségéből merítő Kabinka négy méretben, 12 és 20 négyzetméter közötti alapterülettel rendelhető, kényelmesen elférhet benne egy teakonyha, egy mosdóhelyiség, egy kanapé és egy kályha is. A hűthető-fűthető belső térben egész évben be tudunk rendezni egy kisebbfajta lakást.

Nem feledkezhetünk meg a környezetre gyakorolt hatásról sem: az alacsony energiafelhasználásnak és a környezetközpontúságnak köszönhetően a kisház építése környezetbarátabb, mint egy hagyományos technológiákkal és nem megújuló anyagokból épülő házé.

A termékfejlesztési folyamat következő lépése a lapra szerelhetőség megvalósítása, hogy akár a megrendelő is összerakhassa a házat az előre gyártott elemekből. Az okos tervezésen túl ezt az innovatív megoldások használata teszi lehetővé, például az ipari falpanelek alkalmazása designkörnyezetben. Bár még nálunk szokatlan a „szereld magad” megoldás egy kisház esetében, az oktatási tevékenységet is végző Hello Wood hisz abban, hogy mindenki felfedezheti régen elfelejtett érzékeit és képességeit, amikor a fára és az alkotásra fókuszál.

Az alap (S méretű) kabin adatai:

külső magasság: 4,06 m | alapterület: 12 m²| belmagasság: 3,90 m | további méretváltozatok:  M: 14,9 m² | L: 17,3 m²| XL: 20 m²+ 9,6 m² terasz

Tervező és kivitelező: Hello Wood Kft. | Kreatív koncepció: Huszár András, Pozsár Péter, Ráday Dávid, Tóth Krisztián |Vezető tervező: Pozsár Péter | Projekt építész: Oravecz Péter

Fotók: Darab Zsuzsa

Lemaradtál a Hello Wood Workstation kabinjáról? Semmi gond, mutatjuk!

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük