fbpx
Nyomj Entert

DHB X HYPE – Nyitott Stúdiók I FARAWAY DESIGN + MEET AGENCY

A stúdiólátogatás alkalmával a meet agency és a faraway design csapata a brandépítés folyamatain vezetik végig a látogatókat. Eddigi ügyfeleik között olyan partnereket találunk, mint a Sziget Fesztivál, a Corvinus Egyetem vagy a Roche. Nyitott stúdiók a HYPEANDHYPER-en!

Szerzők: Mayer Kitti, Farkas-Zentai Lili

Tervezőgrafikusok, webdesignerek, formatervezők, építészek és szövegírók dolgoznak a faraway design csapatában, néhány íróasztallal arrébb pedig a meet agency szakértői tesznek fel húsbavágó kérdéseket az új ügyfeleknek. Olyan cégeknek, vállalkozóknak, akik kitaláltak már egy terméket vagy szolgáltatást, de mégsem igazolódtak be a számításaik. Üzleti kihívásokra kínálnak megoldást: szervezetek, folyamatok, termékek és szolgáltatások jobbá, szerethetőbbé tételén dolgoznak. A meet abban segít nekik, hogy ügyfeleik ne csak a vásárló igényeit, de a vásárlót magát is megismerjék, s ezáltal a megrendelő által nyújtott szolgáltatás elérje célját, vagyis hogy minden úgy működjön, ahogyan annak kell. Végülis valami ilyesmi lenne a service design.

Fotók: Rácmolnár Milán

És ha már minden a helyén van, akkor a faraway design segít abban, hogy az elképzelések valóra váljanak: elkészüljön az új arculat, az új logó, jól működő, átlátható és érthető legyen a felhasználók, vásárlók számára az új webfelület. Utóbbira jó példa a Pixibox és az ÁERON ruhamárka weboldala – mindkettőt a faraway design jegyzi. Ugyancsak ők készítették a Mindfreek Productions számára az új webdesignt, de terveztek logót a SAPI ékszermárkának és az S.O.S. Gyermekfalunak is. És ha mindez még nem volna elég, a faraway csapat készítette el a Sziget teljes vizuális arculatát a ’Love Revolution’ jegyében, 2018-ban. Portfoliójukat tovább színesítik a különféle díjtervezési feladatok: 2015-ben ők alkották meg a Media Platform díjat, legutóbb pedig a Magyar Kézilabda Szövetség számára készítették el a Török Bódog Életműdíjat.

Azok, akik a Design Hét ideje alatt ellátogatnak a Szent István körút 17. szám alá, rögtön két legyet üthetnek egy csapásra! A service design, az arculattervezés, a brandépítés fázisaival, és két szuper jófej csapattal ismerkedhetnek meg azok, akik regisztrálnak a két stúdió Nyitott Stúdiós eseményére.

Nyitott Stúdió I FARAWAY DESIGN + MEET AGENCY:
Időpont:
2019.október 8-án 15:00-19:00
Helyszín: 1055, Budapest, Szent István körút 17., 2. emelet, 7. ajtó, kapucsengő: 44-es

További részletek és regisztráció a Design Hét Budapest honlapján!

Designer-közösség

A HYPE két apró kérdéssel és persze a rájuk adott válaszokkal szeretné még inkább felkelteni az érdeklődést az adott stúdiók, műhelyek iránt. Mind a tizenöt idén bemutatkozó Nyitott Stúdiónak ugyanazokat a kérdéseket tettük fel. Íme a faraway és a meet válaszai. Service design és brandépítés egy helyen – ez nem csak egy munkahely, közösség inkább.

Melyik három szóval tudnád a legjobban jellemezni a stúdiótokat?

Design. Brand. Experience.

Van valami különleges szokásotok vagy mindennapi, de mégis nagyon sajátos rutinotok a stúdión, csapaton belül? Ha igen, mi az?

Nem csak együtt dolgozó designerek vagyunk, inkább közösségként működünk. A stúdió falain belül és kívül egyaránt. De tényleg.


A HYPEANDHYPER 2019-ben újra médiapartnere a Design Hétnek, és ennek kapcsán – egy kiállítás és egy záró meglepetés mellett – az októberi eseménysorozatot mintegy felvezetve, cikksorozatban mutatjuk be az idei Nyitott Stúdiókat.

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük