fbpx
Nyomj Entert

Touch Me Not: az őszi kollekció bemutatója a Prezent shopban

Aki a Budapest Design Week során a Prezent shopba látogat, a Touch Me Not legújabb kollekciójával ismerkedhet meg. A tervezők, Bilau Dea és Sáhó András emellett online műhelylátogatással is készülnek az érdeklődők számára.

A Touch Me Not mondhatni az Óbudai Egyetemen indult: a terméktervező szakon ismerkedett meg egymással Bilau Dea és Sáhó András. A hivatalos kezdet mégis 2015 végére tehető, amikor a közös munka végre hivatalos formát ölthetett egy apró csillebérci műhelyben.

Dea és András kiemelt hangsúlyt fektetnek arra a tervezés során, hogy esztétikus, színes, de kényelmes ruhákat hozzanak létre – olyanokat, amilyeneket ők is szívesen hordanak. Emellett a ökotudatosság is fontos szempont számukra, ezért csakis top kategóriás, fenntartható, GOTS minősített biopamuttal dolgoznak, amelyet környezetbarát és fair trade módon állítanak elő.

A dizájner páros nemcsak a Touch Me Not, hanem a Prezent shop résztulajdonosa is. A Nyitott Stúdiók programsorozat részeként elsőként a Budapest Design Week közönségének mutatják be legújabb kollekciójukat a Döbrentei téri üzletben, emellett pedig Instagram-oldalukon online műhelylátogatással is készülnek.

Programtípus: OFFLINE, ONLINE

A Budapest Design Week programjai az eseménysorozat hivatalos weboldalán követhetők.

Fotók: Mohai Balázs

Touch Me Not | Web | FacebookInstagram
BDW | Web | Facebook | Instagram

Forrás: BDW

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük