fbpx
Nyomj Entert

Ajándék Terminál I HYPE-válogatás 01.

Vasárnap már két gyertya égett az adventi koszorún, vagyis két hetünk van beszerezni a legszuperebb ajándékokat. A HYPEANDHYPER karácsonyig többször is szemezget majd az Ajándék Terminálban (is) kapható, magyar tervezők által készített klassz termékek közül, ezzel segítve az ötletelést. Tőlünk. Nektek. Szeretettel.

 

Anaptár

Papírhengerbe zárt gyönyörű, sajátos adat-vizualizációs módszerrel készült körkörös naptár. Az Anaptár jóval több, mint egy hagyományosan használható kalendárium. Egyszerre okos és szép. A napok felsorolásán túl sok-sok egyéb információt is hordoz. A Nap és a Hold adatainak újfajta grafikai megjelenítésével megmutatja ezeknek az égitesteknek a mozgását az égbolton, s a körkörös elrendezésnek köszönhetően a felhasznált hatalmas adatmennyiséget egy látványos, komplex, ugyanakkor bárki számára könnyen értelmezhető rendszerbe foglalja.

Az Anaptárt Farkas Anna tervezte még 2009-ben, azóta minden évben új kiadással jelentkezik. Anna, a Starry Light lámpa fejlesztésén túl, az Anaptáron is Batisz Miklós belsőépítésszel közösen dolgozik. A különleges naptár 2015-ben Red Dot díjat nyert.

Weboldal
Facebook

Fotók: Födémesi Csaba

 

Kondabrigi kerámia

Konda Brigi majdnem húsz éve egy szentendrei keramikus csészéit használja, és még mindig, minden reggel örül nekik. Ilyen tárgyakat alkot ma már ő is. A mindennapok örök darabjai. Egyszerű és tiszta formák, csodás élénk és pasztell színek. Öröm rájuk nézni, öröm belőlük inni, enni vagy csak kézbe fogni. Brigi minden tárgyat egyedileg készít.

Weboldal
Facebook

 

VENGRU

A VENGRU egyedi igény alapján, variálható, minőségi és időtálló bőrtermékekkel teszi lehetővé a saját stílus kifejezését. Üzenetük: legyél te is tervező! Interaktív weboldaluk segítségével bárki a maga ízlése szerint alakíthatja a márka termékeit. Jellemző a táskáikon a „V” szabásvonal, ami a márka nevére utal, ugyanakkor ebbe a „V” alakba illeszthetők be azok az új elemek, amelyek aztán megváltoztatják a termékek küllemét.

Weboldal

 

Touch me not

Hazai gyártású, magas minőségű, lekövethető életúttal rendelkező biopamut alapanyagú (GOTS) ruházat nőknek és férfiaknak. A ruhadarabok alapformái egyszerűek, egy-egy izgalmas szabással, részlettel válnak igazán különlegessé. A Touch me not márkát 2015-ben Bilau Dea és Sáhó András alapította. A pulóverek, ingek, sapkák és blúzok mindegyike Budapesten készül.

Weboldal
Facebook

 

Nyúlgyár

A Piry Anikó által 2005-ben létrehozott márka minden darabja egyedi, magyar divattervezők maradék anyagaiból készül. Szoknyás, csupasz, kicsi, nagy, csapott vagy álló fülű, mintás vagy egyszínű… mindegy! A nyúl rabul ejt!

Facebook

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük