fbpx
Nyomj Entert

Égi szférákban | Leo Signatures

Szokatlan módon hozhatjuk harmóniába csakráinkat a budapesti Leo Rooftop bárban: a bár csapata az egyes csakrákra szabott italokkal vár minket.

„Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel” – ez a Dante-idézet az első, amit meglátunk, mikor kinyitjuk a Leo Rooftop bár koktéllapját. A bárra és a júniusban nyílt Leo Bistro étteremre azonban ennek pont az ellenkezője igaz: a csapat nagyon is reményteli, friss és kreatív ötletekkel rukkol elő egy alapvetően nehéz vendéglátóipari helyzetben. Ezek közé tartozik a Leo Signatures is, azaz a bár finoman megkomponált koktélkínálata, mely egyedi arculatot is kapott.

A helyet fémjelző italkínálat izgalmas csapatmunka eredménye. A koncepció a hét bolygóra épít, azokhoz hét csakrát és azok színeit társítja. Így Dreghiciu Gábor bármenedzser vezetésével eredeti, új ízkombinációk jöttek létre, melyekhez egyedi grafikai arculat is készült.

A bolygók mögötti vonalas rajzok az álomfogók világából és a csakraszimbólumokból, mint a kör, a háromszög és a hold, merítenek. Osváth Dóra grafikus ezeket bontotta tovább geometriai formákra és hozott létre mini univerzumokat.

„Megfigyeltem a bolygók valós képét és az alapján vetítettem le egyszerű vonalas formákra az adott bolygó jellegzetes tulajdonságait. Így igyekeztem a spiritualitást és az univerzumot egy egésszé összedolgozni” – írta le a projektet Dóra. Az i-re a pontot az adott ital karakteréhez társított idézetek és a Zombori Andris készítette fotók teszik fel. Az élményt a budapesti panoráma egészíti ki, lehetőleg csillagos ég alatt.

Hogy igazán átélhessük a Leo-élményt, a koktélozást vacsorával alapozhatjuk meg a Hotel Clark alsó szintjén található Leo Bistroban. Itt az étlap jól kombinálható klasszikusokat tartalmaz, a vacsora hátterét pedig a a monacoi Humbert&Poyet iroda tervezte, exkluzív enteriőr adja. Az étteremben egyelőre bartender’s choice alapján választhatunk italt, de megsúgjuk, hogy itt is készülőben van egy egyedi itallap, mely szintén izgalmas tematikára épít majd.

Leo Bistro | Web | Facebook | Instagram

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük