fbpx
Nyomj Entert

Fókuszban a digitalizáció | Zlin Design Week

A ZDW Exhibition Design Lab nevet viselő eseménye egy platformra tereli a designszakértőket, a tervezőket, valamint a design- és művészkedvelőket. A február 23-án megrendezendő online konferencián a világ különböző pontjairól érkező alkotóktól tudhatunk meg többet a virtuális kiállítások innovatív módszereiről.

Hogyan lehet a galériák és kulturális intézmények által nyújtott fizikai ingereket digitális élménnyé alakítani? A Zlin Design Week szervezői által kezdeményezett ZDW Exhibition Design Lab eseménye erre a kérdésre keresi a választ: különböző országok szakértői osztják meg az érdeklődőkkel a legfrissebb információkat és tapasztalatokat.

A konferenciára meghívott nyolc előadó a különböző technológiák ismertetése mellett beszél majd az előnyökről, a hátrányokról, illetve a digitális tér, a szemlélő és a tárgy hármasának kapcsolatáról. Az eseményt Anežka Adamíková, a CZECHDESIGN képviselője moderálja, aki a Zlín Filmfesztivállal kapcsolatos tapasztalatait is megosztja majd.

Az online beszélgetés mindenki számára nyitott, de regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékotokat ezen a linken tudjátok jelezni. További információkért kövessétek az esemény Facebook-oldalát!

Zlin Design Week | Web | Facebook | Instagram

Forrás: sajtóanyag


Az esemény a Visegrad Fund támogatásában, valamint a pozsonyi Sensorium fesztivál, a KÉK – Kortárs Építészeti Központ, a krakkói Jan Matejki Képzőművészeti Akadémia és a Belgrádi Képzőművészeti Egyetem együttműködésében valósul meg.

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük