fbpx
Nyomj Entert

HIGHLIGHTS | Kortárs kivetülés

Lassan eltelt egy teljes év kiállítások és installációk nélkül: a művészvilág annyi muníciót gyűjtött és akkorát fejlődött tizenkét hónap alatt, hogy nagy reményekkel tekinthetünk a jövőbe azt várva, mikor és hol fog ez a pattanásig feszült kreatív energia berobbanni.

A kultúra társadalmi és gazdasági hatása, befolyása miatt Európát a kultúra bölcsőjeként, alfájaként és ómegájaként szokták emlegetni. Legtöbbünknek a kiállítások megtekintése mégsem a 19. századi párizsi pavilonok vagyonos közönségéhez hasonlóan financiális érdekek által vezérelt cselekedet, hanem a művészet és kultúra iránti szomjunk csillapítása céljából létrejövő, kellemes szociális tevékenység. Egy tárlat olyan platform, amelyen a kultúra rajongói egymásra találnak, a gyönyörködtetés mámorában pedig egyesül az alkotó, a mű és a közönség.

Amíg várunk egy újabb kortárs kivetülésre, addig is olyan projekteket válogattunk össze, amelyek a kiállítások megtekintésének illúzióját, hangulatát hozhatják hétköznapjainkba. Következzenek tehát az elmúlt pár év izgalmasabbnál izgalmasabb kiállítási vizuáljai és arculatai Portugáliától Egyiptomig.

Agenda 2020 – AR Exhibition | Porto, Portugália
Serafim Mendes


GerillAR – Poster Exhibition Identity | Budapest, Magyarország
Compact studio
Borbély Áron
Faragó Gergő


Y, Desenhar Portugal – Porto Design Biennale | Porto, Portugália
united by
André Duarte
André Covas
Pedro Sousa
Cristóvão Fernandes
Sofia Silva
Providência design
Liliana Fontoura


Gyptian | Kairó, Egyiptom
Ahmed Shalaby


TENT Rotterdam | Rotterdam, Hollandia
studio de Ronners


Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük