fbpx
Nyomj Entert

Highlights of Hungary jelölt a HYPE

Hatalmas megtiszteltetés, óriási öröm, hogy magazinunk idén bekerült a Highlights of Hungary jelöltjei közé. Ha úgy gondoljátok, hogy a HYPEANDHYPER kiemelkedik a tavalyi év többi figyelemre méltó kreatív projektjei közül, kérünk benneteket, szavazzatok ránk!

A HYPEANDHYPER-t Bagi László várostörténész jelölte a díjra:

„Rekordárvíz a Dunán. A hármas metró valószerűtlenül vagány színvilága. Új-Budáig bandukoló, egy perc hírnevet szerző vaddisznó. Ami közös bennük, hogy mind megihlette a Hype and Hyper csapatát, akik – akár másnapra – előálltak egy különös vizuális világú, a humort sem nélkülöző grafikai tervvel. Az oldal azonban jóval több ennél: építészet, dizájn, urbanisztika, tipográfia, fotográfia mind föltűnik náluk. Bárdos László, Farkas-Zentai Lili és Fáy Gergely csinálják a hájpot – és az egyik legjobb budapesti dizájnmagazint.”

A Super Channel 2013 óta, már hatodik alkalommal szervezi meg a Highlights of Hungary-t, mely független kezdeményezésként, kategóriák nélkül kutatja hazánk legkreatívabb, legegyedibb projektjeit, hogy a folyamat végső lépéseként a közönség kiválaszthassa a saját kedvencét.

2019-ben is egy tíz főből álló kurátori csapat gyűjtötte közös platformra a hazai sikereket. Ők mind a kreatív ipar különböző területeit képviselik szakmájukban és az értéket kutatják a mindennapokban.

A kurátorok 2018 decemberében jelölték ki azt az 55 aktuális projektet, amelyeket érdemesnek tartanak a hazai kreatív szektor legizgalmasabb, legkiemelkedőbb tartalmainak címére az adott évben. A jelöltek hivatalos felkérése után a közönség januárban, a Highlights of Hungary weboldalán ismerheti meg a projekteket, és szavazhat a legjobbra. A zárt körű díjátadóra február elején kerül sor, itt derül ki az online szavazás eredménye, a kurátori díj nyertese, és egyúttal itt adják át a Highlights of Hungary partnereinek különdíj-felajánlásait is.

A HYPEANDHYPER

A HYPEANDHYPER egy budapesti székhelyű online magazin. Célunk, hogy bemutassuk és értelmezzük a kelet-közép-európai kreatív ipari ágazatok jelenlegi tevékenységét és jövőbeli trendjeit. Ehhez gyártunk saját tartalmakat; videókat és fényképeket, grafikus anyagokat valamint cikkeket és jelentéseket.

A magazin 2012-ben non-profitként indult, 2015-re stábunk 8 főre bővült és további 10 szabadúszóval kiegészülve dolgoztunk a régióban. 2017-ben rövid időre leálltunk, majd 2018-ben megújulva, új szerkezetben álltunk neki a munkának.

Ha Ti is úgy gondoljátok, hogy a HYPEANDHYPER kiemelkedik a tavalyi év többi figyelemre méltó kreatív projektjei közül, kérünk benneteket, szavazzatok ránk a Highlights of Hungary oldalán2019. január 28-ig tudjátok leadni a szavazataitokat!

Köszönjük!

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük