fbpx
Nyomj Entert

Kihirdették a Highlights of Hungary idei nyerteseit

Rendhagyó módon virtuális formában tartotta meg idei díjátadó gáláját a Highlights of Hungary csapata. Az 55 jelöltre 68 ezren adtak le szavazatokat: az OMSZ toronymagasan nyert.

A koronavírussal sújtott tavalyi évben az Országos Mentőszolgálat erőn felül teljesítő hősei inspirálták a legtöbb szavazót, így a Highlights of Hungary kétmillió forintos fődíját ők kapták.

A Highlights of Hungary nagykövetei is választhattak egy történetet, melyet közösen jutalmaztak szintén kétmillió forinttal, választásuk pedig az apró Baranya megyei zsákfalut, Szalatnakot felvirágoztató, független polgármesterre, Gulácsi Erikára esett. A lista egyik meglepetése a Vas Megyei Szakosított Otthon lett, hiszen eddig szociális intézmény nem volt jelölt a díj történetében.

Összesen tíz történet kapott elismerést a nagykövetek által összeállított ötvenötös listáról:

  1. Országos Mentőszolgálat
  2. Nemakarokbeleszolni  
  3. Tanulom Magam
  4. Örökbe Fogadok Egy Ovit! mozgalom  
  5. Ökológiai Mezőgazdasági Kutatóintézet 
  6. Segítség.ma  
  7. Pizza Manufaktura  
  8. VATES   
  9. Réel Chocolate
  10. Vas Megyei Szakosított Otthon

A fődíjak mellett többen különdíjjal térhettek haza: A Forbes különdíját az Eperfa kapta, a KPMG Fenntarthatósági különdíját a Felelős Gasztrohős. A Glamour a Hosszúlépés – Wonder Woman Budapest projektet díjazta a Glamour&Good különdíjjal, míg a Munch.hu a Családokért felelős tárca nélküli miniszter helyettes államtitkárságától megkapta a Családbarát különdíjat.


Highlights of Hungary | Web | Facebook | Instagram

Fotó: Talabér Géza

Forrás: sajtóanyag

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük